Stranger Things 5: Η δημοσίευση της Millie Bobby Brown από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν!

Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται!
02 Φεβρουαρίου 2024 20:09
Stranger Things 5: Η δημοσίευση της Millie Bobby Brown από τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν!

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση να μην περίμενετε την τελευταία σεζόν του Stranger Things μέσα στο 2024. Τα γυρίσματα του 5ου κύκλου έχουν αρχίσει εδώ και κάποιες μέρες και θα χρειαστεί ακόμα αρκετός καιρός μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ηθοποιοί συνεχίζουν να αναρτούν φωτογραφίες από τα γυρίσματα και τώρα ήρθε η σειρά της Millie Bobby Brown ή αλλιώς “Eleven”.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια του Stranger Things μόλις ανέβασε μία νέα φωτογραφία από τα γυρίσματα του Stranger Things 5 με τους συνεργάτες της και φαίνεται ότι περνάει χαρούμενες στιγμές. Η εικόνα που θα βρείτε παρακάτω στο άρθρο δεν αποκαλύπτει πολλά, αλλά φαίνεται ότι όλο το συνεργείο εργάζεται πυρετωδώς για μερικές εξωτερικές σκηνές.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Λίγα λόγια για το Stranger Things 5

Θέλοντας να περιγράψουν αυτό που θα δουν οι τηλεθεατές, οι Duffers είπαν πως η πλοκή θα παραλληλίζεται με αυτήν της πρώτης σεζόν, κάνοντας έτσι μια επιστροφή στις ρίζες. "Για αυτήν την σεζόν θα πούμε ότι είναι σαν την 1η αλλά σαν να πήρε αναβολικά. Είναι η μεγαλύτερη που κάναμε ποτέ από άποψη κλίμακας, αλλά είχε πλάκα μέχρι τώρα, επειδή όλοι σμίγουν ξανά στο Hawkins, τα αγόρια και η Eleven θα αλληλεπιδρούν περισσότερο σαν την 1η σεζόν." είπε χαρακτηριστικά ο Matt Duffer.

Ο Shawn Levy, ένας εκ των σκηνοθετών των επεισοδίων του φινάλε είπε σε συνέντευξή του τον περασμένο Σεπτέμβριο πως η 5η σεζόν θα είναι μια "τεράστιας, κινηματογραφικής κλίμακας ιστορία" και πως θα είναι "τόσο μεγάλη όσο και οι ταινίες που βλέπουμε στο σινεμά."

Επίσης, η Linda Hamilton, πρωταγωνίστρια των ταινιών "Terminator" θα παίξει στη νέα σεζόν, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζουμε τον ρόλο της. Επιπλέον, ο Dan Trachtenberg, γνωστός από τις ταινίες "10 Cloverfield Lane" και "Prey", θα σκηνοθετήσει ένα από τα νέα επεισόδια.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven/Jane), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Matthew Modine (Dr. Brenner), Robert Englund (Victor Creel), και Jamie Campbell Bower (Vecna/Henry/One).

Το Stranger Things 5 δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.