Deadpool 3: Ο Hugh Jackman άλλαξε τον επίσημο τίτλο της ταινίας- Δείτε την ανάρτησή του

Γιατί το marketing του Deadpool 3 δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό
12 Φεβρουαρίου 2024 18:30
Deadpool 3: Ο Hugh Jackman άλλαξε τον επίσημο τίτλο της ταινίας- Δείτε την ανάρτησή του

Η ανορθόδοξη, αντισυμβατική και γεμάτη χιούμορ αλά Deadpool προσέγγιση στην προώθηση του Deadpool 3 συνεχίζεται και δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό. 

Λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα του πρώτου teaser trailer για το Deadpool & Wolverine, όπως θα τιτλοφορείται επίσημα, o Hugh Jackman έκανε μια παραπάνω ανάρτηση από τον Ryan Reynolds μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με την οποία τρόλαρε τον επίσημο τίτλο της ταινίας.

Όχι απλά τον τρόλαρε αλλά όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του post, "τον διόρθωσε" θέλοντας να παραμείνει in character ως Wolverine και να βάλει λάδι στην φωτιά της αντιπαλότητας που θα έχει με τον Wade Wilson στη νέα ταινία. 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που Reynolds και Jackman ανταλλάσσουν τέτοιες κοφτερές ατάκες μεταξύ τους, και σίγουρα ούτε η τελευταία όσο θα οδεύουμε πιο κοντά στην πρεμιέρα του Deadpool & Wolverine. 

Δείτε την τρολιά που έκανε ο Hugh Jackman στον τίτλο του Deadpool 3:  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Ο Shawn Levy των Free GuyThe Adam Project και Stranger Things ανέλαβε τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells.

Μέσα από το trailer επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή των περισσότερων ηθοποιών που ακούγονταν όλον αυτόν τον καιρό. Ο Matthew Macfadyen της σειράς Succession θα παίζει τον Paradox και η Emma Corrin της σειράς The Crown την Cassandra Nova, ενώ σύσσωμο το cast των φίλων του Wade Wilson από τις προηγούμενες δύο ταινίες δηλώνει παρών όπως οι: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter.

Αν και η συμμετοχή τους ακούγεται έντονα δεν είδαμε την η Jennifer Garner ως Elektra αλλά και την Taylor Swift που θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο teaser trailer του Deadpool & Wolverine που θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2024.