Το Moana 2 αλλάζει τα σχέδια της Disney για το live-action remake της Moana

Αναγκαστικά θα πρέπει να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα
09 Φεβρουαρίου 2024 22:45
Το Moana 2 αλλάζει τα σχέδια της Disney για το live-action remake της Moana

Η ξαφνική ανακοίνωση της Disney ότι το sequel της Moana θα κυκλοφορήσει αυτόν τον Νοέμβριο, ναι μεν φέρνει ευχάριστα νέα στους μικρούς και μεγάλους fans της Πολυνησιακής "πριγκίπισσας", αλλά προκαλεί και αλλαγές στα σχέδια για το live-action remake της πρώτης ταινίας, το οποίο είχε ανακοινωθεί πριν λίγο καιρό. 

Αυτές τις πληροφορίες μεταφέρει το ρεπορτάζ του έγκυρου Puck, το οποίο μεταδίδει ότι η Disney άλλαξε τα σχέδιά της για το πότε θα κυκλοφορήσει η live-action ταινία της Moana, στην οποία ο Dwayne "The Rock" Johnson θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει αυτή τη φορά τον Maui. 

Λέγεται ότι η πρεμιέρα της live-action Moana ταινίας έλαβε καθυστέρηση και δε θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2025, όπως αρχικά αναμενόταν. Είναι άγνωστο όμως για πόσο καιρό θα καθυστερήσει η live-action βερσιόν της.

Θα ήταν άλλωστε πολύ κοντά αυτές οι δύο κυκλοφορίες κι ας πρόκειται για το ίδιο franchise πρακτικά. Επομένως, προς το παρόν το Moana 2 -όπως επίσημα τιτλοφορείται- θα είναι το επόμενο ταξίδι της ομώνυμης πριγκίπισσας η οποία θα πλεύσει σε νέους ωκεανούς όπως είδαμε και στο πρώτο teaser. 

Για την ιστορία, το "Moana" του 2016 ("Βαϊάνα" στην Ευρώπη και την Ελλάδα) σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία, με εισπράξεις πάνω από $665 εκατ. δολάρια και λατρεύτηκε από μικρούς και μεγάλους χάρη στα πολύ γνωστά και πιασάρικα κομμάτια του όπως το "You're Welcome" και το "How Far I'll Go", τα οποία σύνθεσε ο βραβευμένος με Όσκαρ, Lin-Manuel Miranda. Μάλιστα το "You're Welcome" (στα ελληνικά "Χαρά Μου") που τραγουδά ο ίδιος ο Johnson έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο, ενώ το βίντεό του στο YouTube έχει γράψει ιστορία με πάνω από 1.6 δισεκατομμύρια προβολές.

Το Moana 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 27 Νοεμβρίου.

Tags: