Η ιστορία της Moana συνεχίζει στο Disney Plus, μαζί με τα Zootopia+, Baymax και Tiana

Τέσσερα franchises θα επεκταθούν στην streaming υπηρεσία τα επόμενα χρόνια
13 Δεκεμβρίου 2020 20:10
Η ιστορία της Moana συνεχίζει στο Disney Plus, μαζί με τα Zootopia+, Baymax και Tiana

Τέσσερα διάσημα κινούμενα σχέδια της Disney θα επεκτείνουν το σύμπαν του στην streaming υπηρεσία της εταιρίας μέσα στην επόμενη διετία. Η πιο διάσημη από την τετράδα, η Moana (ή Βαϊάνα στα μέρη μας) θα συνεχίσει τις περιπέτειές της στο Disney Plus μέσα από το "Moana: The Series", το οποίο όμως θα χρειαστεί οι fans της να δείξετε υπομονή, καθώς θα κυκλοφορήσει το 2023. 

Ωστόσο, η αρχική ανακοίνωση δεν αναφέρει εάν το ήδη υπάρχον cast της ταινίας θα επιστρέψει στους ρόλους του, αν και το ασφαλές συμπέρασμα είναι πως δε γίνεται να λείψει η Auliʻi Cravalho στον ομώνυμο ρόλο, αλλά ούτε και ο Dwayne Johnson στη φωνή του Maui. Εκτός κι αν η σειρά εστιάσει πέραν αυτών των χαρακτήρων. 

Το spinoff του "Big Hero Six", με τίτλο Baymax! θα έρθει στο Disney+ μέσα στο 2022. Το αξιολάτρευτο ρομπότ της ταινίας θα πρωταγωνιστήσει στη δική του animated σειρά, η οποία θα λαμβάνει χώρα στο San Fransokyo, με τον Baymax να αποκτά νέες δυνάμεις, με τις οποίες θα πρέπει να συμφιλιωθεί αλλά και να σώσει κόσμο.

Η πριγκίπισσα του "Princess and the Frog" θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά με τίτλο "Tiana" και θα έχει σαφώς έντονο μιούζικαλ στοιχείο, όπως και η Moana.

Τέλος, το Zootopia που μας χάρισε άπλετα γερές δόσεις γέλιου θα επιστρέψει στο Disney Plus. Ο λόγος για το Zootopia+ όπου θα δούμε μερικούς από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες της Ζωούπολης όπως η Fru Fru και ο Flash ο βραδύποδα, παίζουν σε ριάλιτι σόου όπως το "Real Mousewives of Little Rodentia" και το "So You Think You Can Prance". 

Tags: