O The Rock τραγουδάει στη κόρη του το κομμάτι της Moana γιατί έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαντέψτε τι απάντηση έδωσε όταν της ρώτησε "Είναι ο μπαμπάς, ο Maui;"
16 Νοεμβρίου 2020 22:07
O The Rock τραγουδάει στη κόρη του το κομμάτι της Moana γιατί έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα τραγούδια των τελευταίων ετών που προέρχεται από ταινία κινουμένων σχεδίων είναι το πιασάρικο "You're Welcome" από το Moana, το οποίο ερμηνεύει ο Dwayne "The Rock" Johnson ως Maui στην ταινία της Pixar. Στο παρελθόν ο The Rock, μέσα από το Instagram του έχει δείξει πόσο πολύ η μικρή του κόρη λατρεύει αυτό το κομμάτι, παρόλο που δεν πιστεύει πως ο μπαμπάς της είναι ο...Maui. 

Το εν λόγω τραγούδι όμως έφτασε σε ένα σημαντικό ορόσημο, καθώς έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο και ο Johnson δίνει στην 2χρονη κόρη του, Tia, τα εύσημα μιας και επετεύχθη χάρη στο βίντεο που είχε ανεβάσει πριν μερικούς μήνες.

Τώρα για να το γιορτάσει ανέβασε ακόμη ένα βίντεο με τον ίδιο να το ερμηνεύει κρατώντας αγκαλιά την κόρη του, η οποία συμμετέχει κιόλας, χαρίζοντας μια γλυκύτατη ιντερνετική στιγμή πατέρα και κόρης. Για να το απολαύσετε θα πρέπει να πατήσετε το βελάκι δεξιά στο παρακάτω post: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Και φυσικά, όταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Χόλιγουντ την ρωτάει για χιλιοστή φορά "Tia, είναι ο μπαμπάς ο Maui" αυτή πάλι απαντάει με τον δικό της αξιολάτρευτο τρόπο και πάλι 'όχι'. Ίσως η απάντηση να αλλάξει όταν μεγαλώσει. Το ελπίζουμε αλλιώς η Tia θα μπορεί να τρολάρει...αιώνα τον πατέρα της. 

Την τελευταία φορά που ο Johnson τραγούδησε σε βίντεο το You're Welcome ήταν τον Απρίλιο. Έκτοτε φαίνεται πως πολύς κόσμος αναζήτησε το κομμάτι είτε επειδή δεν το γνώριζε, είτε επειδή ήθελε να το ακούσει ξανά και έτσι αυξήθηκαν οι πωλήσεις του. Το να γίνεται ένα κομμάτι x4 πλατινένιο δεν είναι μικρό κατόρθωμα, με τον "Maui" να ευχαριστεί και τον συνθέτη του, Lin Manuel Miranda για το πλέον κλασικό Disney τραγούδι. Τι σου κάνει ένα post στο Instagram...