Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του Beetlejuice 2 και είναι πανέξυπνος!

Ραντεβού στις αίθουσες αυτόν τον Σεπτέμβριο
01 Φεβρουαρίου 2024 21:09
Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του Beetlejuice 2 και είναι πανέξυπνος!

Η Warner Bros. μόλις κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη αφίσα από το sequel του Beetlejuice, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτόν τον Σεπτέμβριο. Ο Tim Burton επιστρέφει στη σκηνοθετική καρέκλα για την δεύτερη ταινία και θα συνεχίσει την ιστορία του θρυλικού Σκαθαροζούμη του Michael Keaton.

Ωστόσο, η πρώτη αφίσα δε θέλει να σας επιβεβαιώσει μόνο την ημερομηνία, αλλά να σας αποκαλύψει και για πρώτη φορά τον επίσημο τίτλο. Ναι, μόλις έγινε γνωστή η τελική ονομασία του sequel και σίγουρα είναι από τις πιο παράξενες που είδαμε τελευταία.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, το Beetlejuice 2 ονομάζεται και επίσημα Beetlejuice Beetlejuice. Η πρώτη αφίσα δείχνει απλώς δύο χέρια που αποκαλύπτουν την ημερομηνία πρεμιέρας, ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζεται ο επίσημος τίτλος, ο οποίος σίγουρα δεν είναι άγνωστος για όσους είχαν δει την πρώτη ταινία, καθώς προέρχεται από το κάλεσμα του Σκαθαροζούμη.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Στο sequel αναμένεται να επιστρέψει ο Michael Keaton ως Σκαθαροζούμης και η Winona Ryder, ενώ η σταρ του "Wednesday", Jenna Ortega, θα υποδυθεί την κόρη της. Επίσης το υπέρλαμπρο cast του Beetlejuice Beetlejuice  συμπληρώνουν οι Monica Bellucci, Willem Dafoe και Justin Theroux.

Επίσης το σενάριο έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Το Beetlejuice Beetlejuice θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου.

Tags: