Ο Willem Dafoe αποκάλυψε το ρόλο του στο Beetlejuice 2 του Tim Burton

Και ο Willem Dafoe στο cast
27 Νοεμβρίου 2023 18:06
Ο Willem Dafoe αποκάλυψε το ρόλο του στο Beetlejuice 2 του Tim Burton

Ένα ακόμη σημαντικό πρόσωπο θα έχει η επόμενη ταινία του Tim Burton, Beetlejuice 2, αφού μόλις μάθαμε ότι θα παίξει σε αυτήν και ο Willem Dafoe.

Ο Dafoe έδωσε μια συνέντευξη στο Variety για την επόμενη ταινία του, Poor Things, του Γιώργου Λάνθιμου και παράλληλα μίλησε και για το Beetlejuice 2 που θα συμμετέχει. Ο Dafoe επιβεβαίωσε τον επερχόμενο ρόλο του στο sequel, προσθέτοντας ότι θα παίξει έναν υπερφυσικό αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος ήταν κάποτε σταρ ταινιών δράσης.

Δεν έχω δει κανένα πλάνο ακόμα, αλλά ήταν διασκεδαστικό. Παίζω έναν αστυνομικό στη μετά θάνατον ζωή, άρα είμαι νεκρός. Και στη ζωή ήμουν πρωταγωνιστής δράσης σε B movies, αλλά είχα ένα ατύχημα και αυτό με έστειλε στην “άλλη πλευρά”. Αλλά λόγω των ικανοτήτων μου, έγινα ντετέκτιβ στη μετά θάνατον ζωή. Αυτή είναι λοιπόν η δουλειά μου.

Ο Tim Burton θα είναι ο σκηνοθέτης, σε ένα σενάριο που έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

Πρωταγωνιστούν οι Michael Keaton, Winona Ryder και Jenna Ortega, ενώ πρόσφατα μάθαμε ότι και η Monica Bellucci (Μόνικα Μπελούτσι) θα βρίσκεται στο cast της ταινίας και θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη του Keaton. Ο Justin Theroux θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος που θα παίξει.

Το αρχικό Beetlejuice επικεντρώθηκε στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους ήθελαν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.