Άλλαξαν οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα

Δείτε τη δεκάδα των charts
31 Ιανουαρίου 2024 08:54
Άλλαξαν οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα

Το Netflix πρόσθεσε τις τελευταίες ημέρες νέο περιεχόμενο από ταινίες στην πλατφόρμα του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το top 10 στην Ελλάδα να αλλάξει. Ποιες ταινίες, όμως, κατάφεραν να μπουν μέσα στη δεκάδα στη χώρα μας; Το Lift με τον Kevin Hart, το οποίο βρισκόταν στην 1η θέση έχει πλέον πέσει και αυτή τη στιγμή, η ταινία που πήρε την πρωτιά είναι το Badland Hunters.

Στη συνέχεια έχουμε μια ταινία-ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Netflix και επικεντρώνεται στην Pop μουσική. Αναλυτικότερα, το The Greatest Night in Pop βρίσκεται πλέον στη 2η θέση, ενώ το Lift είναι 3ο. Την πεντάδα των charts κλείνουν τα 60 Minutes και Society of the Snow αντίστοιχα.

Από την άλλη, το The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου παραμένει και αυτό μέσα στο top 10 στη χώρα μας και έχει την 6η θέση, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το Murder on the Orient Express που είναι 7ο. Την τελική δεκάδα κλείνουν τα The Kitchen, Jersey Girl και The Proposal αντίστοιχα.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα σήμερα:

  1. Badland Hunters
  2. The Greatest Night in Pop
  3. Lift
  4. 60 Minutes
  5. Society of the Snow
  6. The Favourite
  7. Murder on the Orient Express
  8. The Kitchen
  9. Jersey Girl
  10. The Proposal

Μερικές πληροφορίες για το Badland Hunters:

Η πλοκή του Badland Hunters αναφέρει: Αφού ένας φονικός σεισμός μετατρέπει τη Σεούλ σε άνομη κι έρημη χώρα, ένας ατρόμητος κυνηγός αναλαμβάνει να σώσει μια έφηβη που έχει απαχθεί από έναν τρελό γιατρό.

Παίζουν οι: Ma Dong-seok, No Jeong-ee, Lee Joon-young, Ahn Ji-hye και Kim Young-sun.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.