Στο Netflix θα παίζει σύντομα μια γνωστή και επιτυχημένη ταινία από τα ‘00s!

Η δραματική κομεντί είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα και στην Ελλάδα
30 Ιανουαρίου 2024 15:03
Στο Netflix θα παίζει σύντομα μια γνωστή και επιτυχημένη ταινία από τα ‘00s!

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα φέρει πολύ σύντομα μία πολύ γνωστή και επιτυχημένη ταινία από τα παλιά. Ο λόγος γίνεται για το The Devil Wears Prada (Ο διάβολος φοράει Prada) που κυκλοφόρησε το 2006 γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Τα νέα έρχονται μέσα από την ειδική κατηγορία “New & Hot” της υπηρεσίας, από την οποία αποκαλύπτεται ορισμένο από το μελλοντικό περιεχόμενο του Netflix. To The Devil Wears Prada έφτασε στα σινεμά πριν από σχεδόν 18 χρόνια σε σκηνοθεσία David Frankel και σενάριο της Aline Brosh McKenna.

Φυσικά κεντρικό πρόσωπο της ταινίας είναι η Meryl Streep στο ρόλο της Miranda Priestly, όπου για την ερμηνεία της απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και έλαβε πολλές υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου. Η Streep δεν είναι η μόνη που κλέβει την παράσταση, όμως, καθώς σημαντικό πρόσωπο είναι και η Anne Hathaway στο ρόλο της Andy Sachs.

Παίζουν επίσης οι Emily Blunt, Stanley Tucci, Simon Baker, Adrian Grenier, Tracie Thoms, Rich Sommer, Daniel Sunjata, David Marshall Grant, James Naughton, Tibor Feldman, Rebecca Mader και άλλοι.

Μάλιστα, η ταινία είχε αγαπηθεί αρκετά και από το κοινό της Ελλάδας, ενώ παράλληλα κατάφερε να ξεπεράσει τα 320 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως.

Η πλοκή του The Devil Wears Prada αναφέρει τα εξής:

Μια απόφοιτη πανεπιστημίου ανακαλύπτει τη δύναμη -και το στιλ της- καθώς υποφέρει για να τα καταφέρει ως βοηθός μιας αυταρχικής αρχισυντάκτριας ενός περιοδικού μόδας.

Το The Devil Wears Prada (Ο διάβολος φοράει Prada) θα παίζει στο Netflix από την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί το trailer της ταινίας.