Despicable Me 4: Gru, γιος και τα λατρεμένα Minions εναντίον μιας νέας απειλής στο πρώτο trailer!

Ο Gru επιστρέφει με μια οικογενειακή περιπέτεια 7 χρόνια μετά την τελευταία ταινία
29 Ιανουαρίου 2024 18:06
Despicable Me 4: Gru, γιος και τα λατρεμένα Minions εναντίον μιας νέας απειλής στο πρώτο trailer!

Ο Gru επιστρέφει με μια οικογενειακή περιπέτεια αυτή τη φορά 7 χρόνια μετά την τελευταία ταινία "Εγώ, Ο Απαισιότατος" καθώς το πρώτο χορταστικό και ξεκαρδιστικό trailer του Despicable Me 4 κυκλοφόρησε από την Universal Pictures. 

Πλέον ο πρώην υπερκακός Γκρου με τη φωνή του μοναδικού Steve Carrell και νυν πράκτορας της Anti-Villain League, θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια διπλή απειλή μαζί με τα κορίτσια του, τη γυναίκα του και το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον μικρό Γκρου (Gru Jr.) ο οποίος ταλαιπωρεί συνεχώς τον μπαμπά του. Αυτή η διπλή απειλή είναι ο Maxime Le Mal του Will Ferrell και η φαμ φατάλ σύντροφός του, Valentina της Sofia Vergara.

Στο αγγλικό voice cast συμμετέχουν οι: Kristen Wiig (Lucy), Miranda Cosgrove (Margo), Dana Gaier (Edith), Madison Polan (Agnes), Joey King (Bullet Train), Stephen Colbert (The Late Show with Stephen Colbert) και Chloe Fineman (Saturday Night Live). Επίσης ο Pierre Coffin επιστρέφει στην φωνή των λατερμένων Minions, μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ Steve Coogan ως Silas Ramsbottom. 

Δείτε το μεταγλωττισμένο trailer του ΕΓΩ, Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4

Τη σκηνοθεσία του Despicable Me 4 ανέλαβε ο συνδημιουργός των "Minions", Chris Renaud, μαζί με τον Patrick Delage (Sing 2, The Secret Life of Pets 2), σε σενάριο των Mike White (The White Lotus) και του βετεράνου του franchise, Ken Daurio. 

Το Despicable Me 4 (ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 4) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 22 Αυγούστου 2024, ενώ στις αίθουσες των ΗΠΑ θα προβάλλεται από τις 3 Ιουλίου.