Νέο The Office: Ο Steve Carell μίλησε για τον ηθοποιό που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Τον ξέρει και του ευχήθηκε τα καλύτερα!
11 Ιουνίου 2024 21:06
Νέο The Office: Ο Steve Carell μίλησε για τον ηθοποιό που θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

Μία νέα εποχή πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα για το The Office, καθώς όπως μάλλον θα γνωρίζετε, στα σκαριά βρίσκεται μία ολοκαίνουργια τηλεοπτική σειρά που θα είναι στο ίδιο σύμπαν με την αμερικάνικη που είχε πρωταγωνιστή τον Steve Carell.

Ο Greg Daniels, ο δημιουργός της εν λόγω αμερικανικής έκδοσης, θα αναλάβει να φέρει στις οθόνες σας το νέο The Office με ολοκαίνουργιο cast και φυσικά μια φρέσκια ιστορία. Αυτό σημαίνει ότι δε θα δείτε τον Steve Carell σε αυτήν, ωστόσο, ο ηθοποιός είπε δυο λόγια σε μία πρόσφατη συνέντευξή του The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Όταν ρωτήθηκε τι γνώμη έχει για τον Domhnall Gleeson, ο οποίος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του νέου The Office, ο Carell αποκάλυψε ότι μίλησαν στο τηλέφωνο.

Ξέρω ότι ο Domhnall Gleeson, με τον οποίο έκανα το The Patient, θα είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές, το ξέρω και είναι εξαιρετικός. Και στην πραγματικότητα, με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε: “να το κάνω; Εσένα σου άρεσε;”

Εκτός από το The Patient όπου και συνεργάστηκαν οι δύο ηθοποιοί, ο Gleeson έχει εμφανιστεί και σε άλλες -πολλές- παραγωγές του Χόλιγουντ, όπως είναι τα White House Plumbers και The Revenant με τον Leonardo DiCaprio.

Το νέο The Office θα συνυπάρχει στο ίδιο σύμπαν με το κλασσικό πλέον The Office του Greg Daniels αλλά θα τοποθετείται σε ένα διαφορετικό σκηνικό. Το σενάριο θα είναι του Daniels και του Michael Kofman.

Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες, το σενάριο αναφέρει: "το συνεργείο του ντοκιμαντέρ που απαθανάτισε το υποκατάστημα της Dunder Mifflin στο Σκράντον βρίσκεται σε αναζήτηση ενός νέου θέματος, όταν ανακαλύπτει μια ιστορική εφημερίδα που βρίσκεται κοντά στο λουκέτο στις μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και ο εκδότης της προσπαθεί να την αναβιώσει με εθελοντές ρεπόρτερ και δημοσιογράφους".

Πρωταγωνιστές θα είναι οι Gleeson (Ex Machina) και Sabrina Impacciatore (The White Lotus), οι οποίοι θα πλαισιωθούν από μια πληθώρα άλλων ηθοποιών. Στα της παραγωγής θα συμμετέχει και ο Ricky Gervais με τον Stephen Merchant, οι οποίοι είναι δημιουργοί της πρωτότυπης και ομώνυμης βρετανικής σειράς του BBC.

Το νέο The Office δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας.