Το Netflix κόβει και το Space Force με τον Steve Carell

Δεν επιστρέφει για 3η σεζόν η κωμική σειρά του δημιουργού του The Office
30 Απριλίου 2022 10:14
Το Netflix κόβει και το Space Force με τον Steve Carell

Το Netflix ανακοίνωσε την...αποστράτευση του "Space Force" καθώς η κωμική σειρά με τον Steve Carell κόβεται από την υπηρεσία ύστερα από δύο σεζόν. 

Η 2η σεζόν του προβλήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και κατά γενική ομολογία ήταν βελτιωμένη από την πρώτη σεζόν. Τις εντυπώσεις μας από τη 2η σεζόν θα βρείτε πατώντας εδώ

Κατάφερε να βρεθεί στο Top 10 του Netflix για λίγο καιρό αλλά χωρίς να σκαρφαλώσει πάνω από την πρώτη πεντάδα, κάτι που ίσως και αν ήταν δείγμα για το Netflix πως δεν έφερνε τα αναμενόμενα νούμερα. 

Στη σειρά πέρα από τον Carell πρωταγωνιστούν οι John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang και Don Lake, με την Lisa Kudrow σε guest ρόλο. 

Εμπνευσμένη από την πραγματική Space Force, το 6ο όπλο των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ που ίδρυσε ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ήταν το νέο δημιούργημα του Greg Daniels, δημιουργού του "The Office". 

Για να εξασφαλίσει τη 2η σεζόν του, η παραγωγή μεταφέρθηκε στο Βανκούβερ για να μειωθεί το budget, στοιχείο που η σειρά αυτοσαρκάστηκε αρκετά στην πλοκή της 2ης σεζόν. Επίσης ο μισθός του Steve Carell ανά επεισόδιο είχε σημειώσει ρεκόρ για το Netflix καθώς αμειβόταν με πάνω από $1 εκ. ανά επεισόδιο. 

Πριν μερικές ημέρες το Netflix έκοψε και το Raising Dion μετά από δύο σεζόν.