Το Netflix κόβει άλλη μια σειρά μετά από δύο σεζόν

Αποχαιρετήστε το "Raising Dion"
28 Απριλίου 2022 00:32
Το Netflix κόβει άλλη μια σειρά μετά από δύο σεζόν

Το Netflix ανακοίνωσε το κόψιμο μιας ακόμη σειράς που είχε το δικό της κοινό, στον απόηχο της πτώσης των συνδρομητών που έφερε τριγμούς στην εταιρία, η οποία πανικόβλητη ανακοίνωσε σαρωτικές αλλαγές. 

Ο λόγος για το Raising Dion (Μεγαλώνοντας τον Ντίον) το οποίο κόβεται οριστικά μετά από δύο σεζόν, την ώρα που μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο είχε κάνει πρεμιέρα. Το Variety επιβεβαίωσε την είδηση και ο αστέρας της σειράς, Sammi Haney έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sammi Haney | on Raising Dion (@sammi.haney)

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Μετά λύπης μου σας λεώ ότι το Raising Dion κόβεται. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή που μας δείξατε ως fans. Η 2η σεζόν ήταν επιτυχημένη όσο και η πρώτη, βλέποντας μόνο το πόσοι το παρακολούθησαν και ήθελαν μια 3η σεζόν. 

Αξίζει να αναφερθεί πως η εν λόγω sci-fi σειρά ήταν σε παραγωγή του Michael B. Jordan

Στη σειρά παίζουν επίσης οι: Jason Ritter, Jazmyn Simon, Sammi Haney, Ali Ahn, Gavin Munn, Aubriana Davis, Tracey Bonner και Josh Ventura

Το Raising Dion ακολουθεί την ιστορία της Nicole και του γιου της Dion, όταν εκείνος αρχίσει μυστηριωδώς να έχει αρκετές ικανότητες που μοιάζουν με αυτές διάφορων υπερηρώων. Δύο χρόνια μετά τη νίκη του απέναντι στον Crooked Man, η δεύτερη σεζόν ακολουθεί τον Dion, καθώς συνεχίζει να ακονίζει τις δυνάμεις του με την υποστήριξη της μαμάς του και του Tevin.