Deadpool 3: Η νέα εικόνα του Ryan Reynolds από τα γυρίσματα της ταινίας

Με Logan και Wade Wilson
17 Ιανουαρίου 2024 20:40
Deadpool 3: Η νέα εικόνα του Ryan Reynolds από τα γυρίσματα της ταινίας

Η παραγωγή του Deadpool 3 συνεχίζεται και ο Ryan Reynolds αποφάσισε να ανεβάσει μία ακόμη φωτογραφία από τα γυρίσματα στα επίσημα social media του. Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία εικόνα από τον εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αλλά ούτε από του Wolverine του Hugh Jackman.

Πρόκειται για μία ασπρόμαυρη εικόνα που ανέβασε ο ηθοποιός με δύο καρέκλες, όπου πάνω γράφουν “Logan” και “Wade Wilson”. Η εικόνα ανέβηκε ως story στο Instagram του ηθοποιού, κάτι που σημαίνει ότι σε λίγες ώρες από τώρα δε θα υπάρχει, αλλά, πολλοί έχουν κάνει ήδη screenshot και την ανέβασαν στα social media.

Ο Reynolds δεν έδωσε κάποια περιγραφή με την εικόνα, αλλά μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα.

Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φημολογείται, ακόμη, έντονα ότι η Taylor Swift θα υποδυθεί την Dazzler από τους X-Men.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.

Tags: