Ο Ryan Reynolds αποχαιρετάει το 2023 με νέα φωτογραφία από το Deadpool 3

Νέα ματιά στη στολή και τον χαρακτήρα που υποδύεται
01 Ιανουαρίου 2024 11:14
Ο Ryan Reynolds αποχαιρετάει το 2023 με νέα φωτογραφία από το Deadpool 3

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια ολοκαίνουργια εικόνα από το Deadpool 3, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή τη φορά, η εικόνα δεν έρχεται από διάφορους παπαράτσι που κατάφεραν και έκαναν διάφορα leaks από το πλατό της ταινίας, αλλά από τον ίδιο τον Ryan Reynolds. Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στα social media του μία νέα φωτογραφία από τον χαρακτήρα που υποδύεται θέλοντας έτσι να δώσει μια μικρή γεύση από αυτό που ετοιμάζει η Marvel.

Η εικόνα έρχεται στη δημοσιότητα καθώς ο Reynolds αποχαιρετάει το 2023 και μπορείτε να την βρείτε παρακάτω:

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra. Φυσικά, στο Deadpool 3 θα δούμε και τον Hugh Jackman στο ρόλο του Wolverine.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Ακόμη, θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Το Deadpool 3 θα βγει στις αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.