Το sequel της horror ταινίας The Blackening είναι γεγονός!

Η Lionsgate ετοιμάζει τη συνέχεια μετά την καλή πορεία της πρώτης ταινίας
21 Νοεμβρίου 2023 14:54
Το sequel της horror ταινίας The Blackening είναι γεγονός!

Η ταινία τρόμου The Blackening που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς λαμβάνοντας αρκετά θετικά σχόλια και πάνω από 18 εκατομμύρια δολάρια στο box office, πρόκειται να λάβει sequel. Πιο συγκεκριμένα, όπως μαθαίνουμε από το Variety, έρχεται το The Blackening 2 που θέλει να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που σταμάτησε.

Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ, η Lionsgate και η εταιρία παραγωγής MRC βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Dewayne Perkins, Tracy Oliver και E. Brian Dobbins για να φέρουν τη συνέχεια της κωμικής horror ταινίας. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το πρώτο The Blackening είχε budget μόλις 5 εκατομμύρια δολάρια και αφήνει να εννοηθεί ότι θα έρθει και το sequel. Μάλιστα, πολλοί την παρομοίαζαν ως το “Scary Movie” του σήμερα.

Η πλοκή του The Blackening έλεγε τα εξής: Φίλοι από τα παλιά ξανασμίγουν για μία απόδραση ένα σαββατοκύριακο μέσα στον Ιούνιο και θα βρεθούν παγιδευμένοι σε ένα απομακρυσμένο εξοχικό σπίτι με έναν…δολοφόνο που παίζει παιχνίδια μαζί τους. Έτσι, αναγκάζονται να κάνουν ότι τους λέει ο δολοφόνος και να παίξουν σύμφωνα με τους κανόνες του, αλλά λίγο μετά θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι.

Έπαιζαν οι Antoinette Robertson, Dewayne Perkins, Sinqua Walls, Grace Byers, X Mayo, Melvin Gregg, Jermaine Fowler, Yvonne Orji και Jay Pharoah.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορίες σχετικά με το The Blackening 2, όπως παραδείγματος χάρη πότε θα κάνει πρεμιέρα ή εάν θα έχει ονόματα από το cast της πρώτης ταινίας.