The First Omen: Πρώτη ματιά στην prequel ταινία της Προφητείας

Το franchise συνεχίζεται και θέλει να σας μεταφέρει…πίσω!
16 Νοεμβρίου 2023 23:49
The First Omen: Πρώτη ματιά στην prequel ταινία της Προφητείας

Ακούμε εδώ και πολλά χρόνια ότι ετοιμάζεται η prequel ταινία του The Omen με την ονομασία The First Omen και πλέον έχουμε την πρώτη ματιά σε αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η πρώτη εικόνα από την επερχόμενη ταινία τρόμου από την 20th Century Studios που έχει αναλάβει φυσικά την παραγωγή.

Στην ταινία θα δείτε τους Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Witch, Onyx the Fortuitous) και Bill Nighy (Living).

Το The First Omen, λοιπόν, θα είναι η prequel ταινία της πρώτης ταινίας Η Προφητεία του 1976 σε σκηνοθεσία Richard Donner (Superman, The Goonies). Τη σκηνοθεσία του prequel ανέλαβε η Arkasha Stevenson σε σενάριο Tim Smith και παραγωγή των David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) και Keith Levine.

Δείτε την πρώτη εικόνα

Στη δημοσιότητα ήρθε και η περίληψη της ταινίας και αναφέρει τα εξής: Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στην Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει τη γέννηση του κακού.

Το The First Omen θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου του 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.