Το απόλυτο κακό γεννιέται στο πρώτο ανατριχιαστικό trailer του The First Omen

Η prequel ταινία της Προφητείας είναι γεγονός
03 Ιανουαρίου 2024 20:14
Το απόλυτο κακό γεννιέται στο πρώτο ανατριχιαστικό trailer του The First Omen

Πιστή στην υπόσχεσή της, η 20th Century κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του The First Omen, το οποίο θα λειτουργεί ως prequel της θρυλικής ταινίας «Η Προφητεία». Η παραγωγή είναι των 20th Century Studios και αυτό σημαίνει ότι μετά από το πέρασμά της στους κινηματογράφους, θα μπορείτε να την απολαύσετε και μέσα από το Disney Plus.

Το απόλυτο κακό γεννιέται στο πρώτο trailer του The First Omen, το οποίο είναι αρκετά ανατριχιαστικό. Το βίντεο διαρκεί περίπου 1 λεπτό και εναλλάσσει αρκετά γρήγορα κάποιες σκηνές από την ταινία, ενώ παράλληλα παίζει μια ιδιαίτερη μουσική.  

Στο The First Omen θα δείτε τους Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Witch, Onyx the Fortuitous) και Bill Nighy (Living). Το The First Omen, λοιπόν, θα είναι η prequel ταινία της πρώτης ταινίας Η Προφητεία του 1976 σε σκηνοθεσία Richard Donner (Superman, The Goonies).

Τη σκηνοθεσία του prequel ανέλαβε η Arkasha Stevenson σε σενάριο Tim Smith και παραγωγή των David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) και Keith Levine.

Ακολουθεί η πλοκή της ταινίας:

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στην Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει τη γέννηση του κακού.

Το The First Omen θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου του 2024. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.