The First Omen: Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο τρόμο με τη νέα ταινία της Προφητείας (BINTEO)

Στις αρχές του Απριλίου στους κινηματογράφους
11 Μαρτίου 2024 18:15
The First Omen: Ετοιμαστείτε για τον απόλυτο τρόμο με τη νέα ταινία της Προφητείας (BINTEO)

Η 20th Century Studios κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για το The First Omen, το οποίο θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The First Omen λειτουργεί ως prequel της Προφητείας του 1976 που τόσο πολύ λατρεύτηκε από τον κόσμο.

Η παραγωγή είναι των 20th Century Studios και αυτό σημαίνει ότι μετά από το πέρασμά της στους κινηματογράφους, θα μπορείτε να την απολαύσετε και μέσα από το Disney Plus, όπως ακριβώς έχουμε δει και με τις άλλες ταινίες της εταιρίας. Το νέο trailer διαρκεί σχεδόν 2 λεπτά και θέλει να σας γνωρίσει στους χαρακτήρες, αλλά και να σας ανατριχιάσει με την ατμόσφαιρά του, καθώς και να σας προετοιμάσει για το απόλυτο κακό που γεννιέται.

Στο The First Omen θα δείτε τους Nell Tiger Free (Servant), Tawfeek Barhom (Mary Magdalene), Sonia Braga (Kiss of the Spider Woman), Ralph Ineson (The Witch, Onyx the Fortuitous) και Bill Nighy (Living). Τη σκηνοθεσία του prequel ανέλαβε η Arkasha Stevenson σε σενάριο Tim Smith και παραγωγή των David S. Goyer (Batman Begins, Man of Steel) και Keith Levine.

Ακολουθεί η πλοκή της ταινίας:

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα στέλνεται στην Ρώμη για να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην εκκλησία, συναντά το απόλυτο σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητεί την πίστη της και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που θα επιφέρει τη γέννηση του κακού.

Το The First Omen θα παίξει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου, αλλά στην Ελλάδα θα το δείτε μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 4 του ίδιου μήνα.