Περιμένετε το Frozen 3; Μόλις μάθαμε ότι έρχεται και το Frozen 4!

Ο CEO της Disney, Bob Iger έκανε την έκπληξη
16 Νοεμβρίου 2023 17:37
Περιμένετε το Frozen 3; Μόλις μάθαμε ότι έρχεται και το Frozen 4!

Μια απρόσμενη ανακοίνωση έκρυβε στο μανίκι του ο Bob Iger, CEO της Disney για τους fans των ταινιών Frozen ή όπως εδώ τις ξέρουμε ως "Ψυχρά κι Ανάποδα". 

Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης του στην γνωστή πρωινή εκπομπή του ABC, Good Morning America, o Iger είπε ότι η Disney ετοιμάζει "μάλλον" το Frozen 4, την ώρα που το Frozen 3 βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά και ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει ούτε έχουμε δει καν ένα δείγμα του. 

"Το Frozen 3 είναι στα σκαριά και ίσως να είναι και το "Frozen 4" στα σκαριά επίσης. Αλλά δεν έχω να πω κάτι παραπάνω για αυτές τις ταινίες ακόμη. Η σκηνοθέτις Jenn Lee που δημιούργησε τα "Frozen" και "Frozen 2" εργάζεται σκληρά με την ομάδα της στην Disney Animation όχι απλά σε μία αλλά δύο νέες ιστορίες." είπε χαρακτηριστικά το αφεντικό της Disney. 

Πριν μερικούς μήνες είχε ακουστεί ότι το Frozen μαζί με το Tarzan θα επιστρέψουν με live-action remakes, επομένως ίσως το "Frozen 4" που "ίσως" αναφέρει ο Iger ότι έρχεται να είναι κάτι το διαφορετικό όπως ένα remake του παρά μια συνέχεια της ιστορίας σε animation. 

Δείτε το στιγμιότυπο της ανακοίνωσης του Frozen 4: 

Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιοι θα επιστρέψουν από το cast για το Ψυχρά κι Ανάποδα 3, ωστόσο στην προηγούμενη ταινία συμμετείχαν οι εξής: Idina Menzel (Έλσα), Kristen Bell (Άννα), Jonathan Groff (Κρίστοφ), Josh Gad (Όλαφ), Sterling K. Brown και Evan Rachel Wood (Βασίλισσα Iduna). 

Για την ιστορία το Frozen ΙΙ μεταφράστηκε σε 46 γλώσσες συνολικά και αποτέλεσε μια τεράστια εισπρακτική επιτυχία με πάνω από $1.450 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office. 

Tags: