ΦΗΜΗ: Η Disney ετοιμάζει live-action ταινία για το Frozen και το Tarzan

Συνεχίζοντας τις live-action ταινίες της
18 Οκτωβρίου 2023 23:06
ΦΗΜΗ: Η Disney ετοιμάζει live-action ταινία για το Frozen και το Tarzan

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για τα επόμενα σχέδια της Disney και πιο συγκεκριμένα για τα live-action projects που σκέφτεται να φέρει ή που έχει ήδη στα σκαριά. Σύμφωνα με μία νέα φήμη που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και που έχει γίνει viral στο X, η εταιρία ετοιμάζεται να φέρει το Frozen και το Tarzan στη μεγάλη οθόνη.

Όπως μεταφέρει το The Disinsider, η Disney ετοιμάζει ήδη τις live-action εκδόσεις των Frog, Tangled, Frozen και Tarzan. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο, αλλά το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site αναφέρει ότι σύμφωνα με δικές του πηγές, τα παραπάνω projects βρίσκονται σε ένα πολύ πρώιμο στάδιο.

Η Disney ξεκίνησε τα live-action με το Alice in Wonderland το 2010, ενώ στη συνέχεια έφερε και άλλα πασίγνωστα παραμύθια και κινούμενα σχέδια ως live-action, όπως είναι το Beauty and the Beast, το Aladdin και φυσικά το The Lion King το 2019 που γνώρισε τεράστια εμπορική επιτυχία.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Disney ετοιμάζει αυτόν τον καιρό την live-action ταινία του Snow White (Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι) με πρωταγωνίστρια την Rachel Zegler, αλλά και την Gal Gadot στο ρόλο της κακιάς Βασίλισσας. Επιπροσθέτως, η Disney θα φέρει το Mufasa: The Lion King, το Moana, το Lilo & Stitch, καθώς και το Hercules που θα σκηνοθετήσει ο Guy Ritchie σε παραγωγή αδερφών Russo.

Εσείς θα θέλατε να δείτε το Tarzan και το Frozen σε live-action εκδοχή; Πείτε μας στα σχόλια!