Το Chicken Run: Dawn of the Nugget έρχεται στο Netflix και έχει ένα θεότρελο trailer

Θα το δείτε τον Δεκέμβριο
15 Νοεμβρίου 2023 19:16
Το Chicken Run: Dawn of the Nugget έρχεται στο Netflix και έχει ένα θεότρελο trailer

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επόμενη animated ταινία του Chicken Run: Dawn of the Nugget (Οι Κότες το 'Σκασαν: Η Αυγή της Κοτομπουκιάς) και να συνεχίσει την ιστορία από εκεί που είχε μείνει.

Οι πληροφορίες προς το παρόν είναι ελάχιστες, αλλά το Netflix αναφέρει τα εξής στη λεζάντα του: Με την υπογραφή του βραβευμένου με Oscar στούντιο Aardman, το πολυαναμενόμενο sequel της αγαπημένης κλασικής ταινίας του 2000 "Οι Κότες το 'Σκασαν" έρχεται στο Netflix από 15 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε και από το επίσημο trailer, η νέα ταινία της σειράς πρόκειται να καταφθάσει και με ελληνική μεταγλώττιση, σε περίπτωση που δε θέλετε να τη δείτε στα αγγλικά. Ωστόσο, θα υπάρχουν κανονικά και ελληνικοί υπότιτλοι αν το προτιμάτε.

Όσον αφορά το αγγλικό cast, στην ταινία συναντάμε τους Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, Imelda Staunton, Lynn Ferguson, David Bradley, Jane Horrocks, Romesh Ranganathan, Daniel Mays, Josie Sedgwick-Davies, Peter Serafinowicz, Nick Mohammed και Miranda Richardson.

Δείτε το trailer του Chicken Run: Dawn of the Nugget μεταγλωττισμένο στα ελληνικά. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.