Η ημερομηνία του Deadpool 3 είναι…σημαδιακή!

Ακριβώς πάνω σε μια ιδιαίτερη επέτειο
10 Νοεμβρίου 2023 22:46
Η ημερομηνία του Deadpool 3 είναι…σημαδιακή!

Όπως σας ενημερώσαμε πριν μερικές ώρες, μετά τις απεργίες που αναστάτωσαν το Hollywood το τελευταίο διάστημα, πλέον, το Deadpool 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 26 Ιουλίου του 2024.

Η ημερομηνία αυτή όμως, τελικά δεν είναι καθόλου τυχαία. Συγκεκριμένα, ο κεντρικός πρωταγωνιστής της ταινίας, ο Ryan Reynolds, έχει κάνει διάφορες σχετικές αναρτήσεις τις τελευταίες ώρες στα social media, προσπαθώντας να κορυφώσει την ανυπομονησία. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, έκανε repost στο X και μια πολύ ενδιαφέρουσα παρατήρηση ενός χρήστη.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του Deadpool 3 φαίνεται πως είναι σημαδιακή ή θα έλεγε κανείς πολύ προσεκτικά επιλεγμένη. Ειδικότερα, στις 26 Ιουλίου είχε κυκλοφορήσει και η ταινία The Wolverine πριν από 10 χρόνια, το μακρινό πλέον 2013. Φαίνεται, λοιπόν, πως η παραγωγή θέλησε ενδεχομένως να κλείσει το μάτι στους fans και εφόσον δεν υπήρχε κάποιο άλλο εμπόδιο, επιλέχθηκε αυτή η επέτειο για την πρεμιέρα. Φυσικά, ο Wolverine θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ταινία, με το cross-over να είναι κάτι που ζητούσαν χρόνια οι fans.

Η εν λόγω ανάρτηση ακολουθεί παρακάτω, μαζί με μια ακόμη σχετική δημοσίευση του Reynolds:

Το Variety αναφέρει ότι ο Ryan Reynolds ως Deadpool και ο Hugh Jackman ως Wolverine θα πατήσουν πόδι στο πλατό πριν την γιορτή των Ευχαριστιών (23 Νοεμβρίου) που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες το πολύ δύο εβδομάδες τα γυρίσματα του Deadpool 3 θα επανεκκινήσουν. 

O Matthew Macfadyen της σειράς Succession και η Emma Corrin της σειράς The Crown θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Tags: