ΦΗΜΗ: Έρχεται ταινία Bloodborne από το PlayStation!

Σύμφωνα με πολύ αξιόπιστη πηγή
05 Νοεμβρίου 2023 23:23
ΦΗΜΗ: Έρχεται ταινία Bloodborne από το PlayStation!

Όπως φαίνεται, οι ευχές της κοινότητας να ελευθερώσει η Sony to Bloodborne από τα «δεσμά» του PS4 μάλλον θα γίνουν πραγματικότητα, στο περίπου τουλάχιστον. Όχι, η εταιρία δεν ανακοίνωσε κάποιο remaster για το PS5 ή port για το PC. Αντιθέτως, φαίνεται πως το λατρεμένο παιχνίδι του υπερταλαντούχου Hidetaka Miyazaki και της FromSoftware θα μεταφερθεί στη…μεγάλη οθόνη και θα γίνει ταινία!

Καλά διαβάσατε! Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου μια φήμη από τον γνωστό leaker Daniel Richtman, ο οποίος αμέτρητες φορές στο παρελθόν έχει φέρει στα φώτα της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με επερχόμενες κινηματογραφικές παραγωγές. Ειδικότερα, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε αποκλειστικά για τους συνδρομητές στο Patreon, ο Richtman αποκάλυψε τα πρώτα στοιχεία για την Bloodborne ταινία.

Πρόκειται για μια παραγωγή από την Sony Pictures σε συνεργασία το PlayStation. Τα χρέη του παραγωγού έχει αναλάβει ο Lorenzo Di Bonaventura, γνωστός για ταινίες όπως τα G.I. Joe και Transformers. Παράλληλα, το σενάριο θα υπογράφει ο Darren Lemke, γνωστός για τα Gemini Man (2019), Shazam! (2019) και Shrek Forever After (2010).

Η περιγραφή του project που ανάρτησε ο leaker αναφέρει χαρακτηριστικά:

Project της Sony βασισμένο στο ομώνυμο παιχνίδι του PlayStation. Το Bloodborne ακολουθεί τον χαρακτήρα του παίκτη, έναν Hunter, μέσα στην παρηκμασμένη γοτθική πόλη Yharnam, εμπνευσμένη από τη βικτοριανή εποχή. Οι κάτοικοί της, οι λεγόμενοι Yharnamites, έχουν προσβληθεί από μια ασθένεια που μεταδίδεται με το αίμα και τους μεταμορφώνει σε τρομακτικά θηρία. Προσπαθώντας να βρει την πηγή της πανούκλας, ο χαρακτήρας του παίκτη ξετυλίγει τα μυστήρια της πόλης, ενώ παράλληλα πολεμά θηρία και κοσμικά όντα.

Ακολουθεί το σχετικό υλικό:

Για την ιστορία, στις αρχές του έτους σας είχαμε μεταφέρει πως το Gran Turismo και το Uncharted είναι μόνο η αρχή για τα σχέδια του PlayStation όσον αφορά τις κινηματογραφικές αίθουσες. Ειδικότερα, η εταιρία είχε δηλώσει τον Ιανουάριο πως έχει στα σκαριά τουλάχιστον 10 ακόμη παραγωγές.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στα σκαριά βρίσκεται μια τηλεοπτική σειρά για το Horizon Zero Dawn που θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Netflix. Παράλληλα, οι συνδρομητές του Amazon Prime Video θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια σειρά God of War, ενώ σειρά θα έχει γίνει τόσο το The Last of Us όσο και το Twisted Metal.

Τέλος, το PlayStation θα φέρει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Ghost of Tsushima, Days Gone, Jak and Daxter και άλλα γνωστά IPs της.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως η Bloodborne ταινία θα είναι επιτέλους η αφορμή για κάποιο σύγχρονο remaster ή port, ή ενδεχομένως και για κάποιο sequel.