Μπορεί το Bloodborne να μην υπάρχει στο PC, αλλά οι modders κάνουν πάρτι με το Lies of P

Φέρνοντας περιεχόμενο από το λατρεμένο παιχνίδι της FromSoftware
19 Ιουνίου 2023 16:36
Μπορεί το Bloodborne να μην υπάρχει στο PC, αλλά οι modders κάνουν πάρτι με το Lies of P

Εδώ και χρόνια η gaming κοινότητα ζητά από το PlayStation να φέρει στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές το Bloodborne, μια ευχή που ακόμη δεν έχει πραγματοποιηθεί δυστυχώς.

Ωστόσο, η κυκλοφορία του Lies of P, του νέου soulslike τίτλου που θυμίζει έντονα το λατρεμένο πόνημα της FromSoftware, φαίνεται πως έδωσε ιδέες στους modders. Συγκεκριμένα, ένα demo του τίτλου έγινε διαθέσιμο πριν μερικές ημέρες για όλες τις πλατφόρμες και κατευθείαν η modding ομάδα ‘Garden of Eyes’ έπιασε δουλειά.

Αναλυτικότερα, ο modder Isatris έφερε στο Lies of P όπλα και πανοπλίες του Bloodborne. Κάπως έτσι ο κεντρικός πρωταγωνιστής μετατρέπεται πρακτικά στον Hunter και το οπτικό αποτέλεσμα σχεδόν ξεγελά τα λιγότερο εκπαιδευμένα μάτια. Μπορείτε να δείτε το εν λόγω mod εν δράσει μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Lies of P θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για τα PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC μέσω Steam. Aξίζει να σημειωθεί ότι καταφθάσει από την πρώτη ημέρα και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το παραμύθι του Πινόκιο και, μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.  Ο παίκτης ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat, μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία και μπροστά του βλέπει ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη».