Τύπος τερμάτισε το Bloodborne με ένα κανόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγοι μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο
28 Δεκεμβρίου 2022 10:58
Τύπος τερμάτισε το Bloodborne με ένα κανόνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε δει κατά καιρούς πολλούς παίκτες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια της FromSoftware με διαφορετικούς τρόπους και γίνονται viral. Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη ένα εγχείρημα ενός παίκτη, ο οποίος ολοκλήρωσε το Bloodborne με ένα κανόνι. Ναι, μόνο με αυτό το όπλο.

Ωστόσο, για να πάρει το “Cannon” από την αρχή του παιχνιδιού και να ξεκινήσει με αυτό, έπρεπε να κάνει ένα glitch, που θα του επέτρεπε να φτάσει στα Forbidden Woods, μιας και εκεί βρίσκεται το πρώτο κανόνι του παιχνιδιού.

Ο YouTuber με την ονομασία “ymfah” είναι αυτός που κατάφερε αυτό το δύσκολο εγχείρημα και ανέβασε στο κανάλι του ένα βίντεο με όλο το “run”. Επίσης, όπως δήλωσε, έπαιξε το παιχνίδι στο PlayStation 5 με το πρόσφατο patch και όχι στο PS4.

Επιπροσθέτως, μιας και το κανόνι χρειάζεται 30 πόντους στο strength για να μπορεί να εξοπλιστεί πλήρως, ο εν λόγω YouTuber έψαχνε μανιωδώς Coldblood Dew, οι οποίες δίνουν από 350 έως και 1000 Blood Echoes (ψυχές στα Souls) για να ανεβάσει αυτό το στατιστικό.

Για να καταφέρει να σκοτώσει και τα bosses του τίτλου, χρειάστηκε να κάνει μερικά “κόλπα”, τα οποία μπορείτε να δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί.

Πηγή: TheGamer

Tags: