Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Jason Schreier για το Bloomberg, το οποίο εξετάζει την πορεία της Bluepoint Games τα τελευταία χρόνια μέχρι το κλείσιμό της από την Sony πριν μερικές μερές, η ταλαντούχα ομάδα ανάποτυξης είχε προτείνει στις αρχές του 2025 ένα remake του Bloodborne αλλά αυτό απορρίφθηκε.
Το αναπάντεχο όμως της υπόθεσης είναι πως αυτή η απόρριψη δεν προήλθε από την ίδια την Sony. Σύμφωνα με το άρθρο του Shreier, ήταν η FromSoftware που έβαλε φρένο στο project. "Ανέφεραν στο studio πως τα νούμερα έβγαζαν νόημα αλλά η FromSoftware δεν θέλει να γίνει". Θυμίζουμε πως το IP ανήκει στην Sony, ωστόσο φαίνεται πως η εταιρεία δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση χωρίς την συγκατάθεση της FromSoftware. Και ακούγεται λογικό μιας και θα ήθελε να διατηρήσει τις πολύ καλές σχέσεις της με το ιαπωνικό studio.
Να λοιπόν που αυτό το πολυπόθητο remake είχε πέσει στο τραπέζι αλλά τελικά δεν πήρε το πράσινο φως. Και είναι κρίμα διότι τώρα που η Bluepoint Games δεν υπάρχει πια, δεν ξέρουμε ποιο άλλο studio, πέρα από την ίδια την FromSoftware προφανώς, θα μπορούσε να αναλάβει ένα τέτοιο εγχείρημα.
Read Next
Must Read
Η Sony πειραματίζεται με κουμπιά που αντιδρούν σαν μέρος του παιχνιδιού
Η Housemarque επενδύει στα hardcore παιχνίδια, εμπνευσμένη από τη FromSoftware
FromSoftware: Ανυπομονούμε να σας δείξουμε τα παιχνίδια που δεν έχουμε ανακοινώσει!