Η Blumhouse ανεβάζει το “hype” για την Spawn ταινία που ετοιμάζει

Θα είναι ο δικός της σούπερ ήρωας
21 Οκτωβρίου 2023 16:13
Η Blumhouse ανεβάζει το “hype” για την Spawn ταινία που ετοιμάζει

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που μάθαμε κάτι νέο με την ταινία του Spawn που έχει στα σκαριά η Blumhouse Productions, η οποία είναι ευρέως γνωστή από διάφορες ταινίες τρόμου όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές νέες πληροφορίες που ανεβάζουν το “hype” για τους fans που περιμένουν μία live-action έκδοση του χαρακτήρα.

Κατά τη διάρκεια της New York Comic Con, το αφεντικό της Blumhouse, ο Jason Blum δήλωσε ότι το Spawn που ετοιμάζει η εταιρία , θα είναι μία «διαφορετική σκοτεινή ιστορία αλά Blumhouse».

Ναι, θα φέρω με την Blumhouse την ταινία Spawn. Θα είναι μια κοφτερή και πρωτότυπη ταινία σε σύγκριση με άλλες ταινίες υπερηρώων. Θα είναι μία ταινία με υπερήρωες με τη σφραγίδα της Blumhouse.

Πριν από τρία ολόκληρα χρόνια, ο Blum έλεγε ότι ήταν αισιόδοξος για αυτό το project, ενώ κατά τη διάρκεια του ComicBook φέτος δήλωσε ότι έχει πολλές ελπίδες για την ταινία.

Θα έλεγα ότι έχετε πολλά να ελπίζετε γιατί βρίσκεται σε πολύ ενεργή ανάπτυξη. Η πρόβλεψή μου είναι ότι θα δούμε την ταινία του Spawn το 2025. Χωρίς να το υποσχεθώ, αλλά αυτές είναι οι προβλέψεις μου.

Από το 2017 ακούμε για την ταινία, με τον Todd McFarlane στα ηνία του R-rated project. Εκείνος θα αναλάμβανε τη σκηνοθεσία και το σενάριο, αλλά τελικά αποχώρησε από αυτά τα καθήκοντα. Επίσης, στο Spawn, θα πρωταγωνιστούσε ο Jamie Foxx, αλλά ούτε ξέρουμε πως έχει εξελιχθεί σήμερα. Οι Scott Silver, Malcolm Spellman και Matthew Mixon γράφουν το σενάριο της ταινίας, οι οποίοι σταμάτησαν μόλις ξεκίνησε η απεργία των σεναριογράφων και ηθοποιών στην Αμερική.

Ωστόσο, φαίνεται ότι τον επόμενο καιρό, η Blumhouse θα ανεβάσει ταχύτητες όσον αφορά το Spawn και ίσως έχουμε περισσότερα νέα στο κοντινό μέλλον.