Ο παραγωγός του Insidious θέλει να φέρει τη νέα ταινία του “Παρασκευή και 13”

Θα τελειώσει επιτέλους ο εφιάλτης του franchise;
04 Μαρτίου 2024 11:17
Ο παραγωγός του Insidious θέλει να φέρει τη νέα ταινία του “Παρασκευή και 13”

Γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια επικρατεί ένα χάος όσον αφορά το κινηματογραφικό σύμπαν του Friday the 13th με τους δημιουργούς να “πολεμούν” για τα δικαιώματά τους. Το σύμπαν έχει μπει στον πάγο όσον αφορά τις κυκλοφορίες του στα σινεμά, αν και όσον αφορά την τηλεόραση, η A24 πρόκειται να φέρει φέτος μία τηλεοπτική σειρά με την ονομασία Crystal Lake. 

Τώρα, σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ, ο παραγωγός του Insidious και άλλων γνωστών ταινιών τρόμου, Jason Blum, εργάζεται πυρετωδώς για να φέρει μία ολοκαίνουργια ταινία στο Παρασκευή και 13 σύμπαν. Άλλωστε, ο γνωστός παραγωγός προσπαθεί να φέρει μία νέα ταινία σε αυτό το franchise εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Μιλώντας στο Collider πριν από μερικές ημέρες, ο Jason Blum εξέφρασε και πάλι την επιθυμία του για να πάρει στα χέρια του μια ιστορία με τον θρυλικό Jason Voorhees.  

To Friday the 13th δεν είναι ένα project της Blumhouse, αλλά προσπαθώ να γίνει. Είναι απλώς ένα IP που αγαπούσα πολύ πάντα. Και ο James Wan και η Atomic Monster είναι πολύ παθιασμένοι με αυτό και νομίζω ότι και εκείνοι και εμείς θέλουμε να το κάνουμε. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό. 

Η Blumhouse και η Atomic Monster ολοκλήρωσαν πρόσφατα μια τεράστια συγχώνευση με τις δύο εταιρείες να σχηματίζουν «ένα μέγα σπίτι με ρίγη και συγκινήσεις». Οπότε είναι λογικό κι επόμενο να θέλουν να πάρουν στα χέρια τους το IP του Friday the 13th και να αναγεννήσουν ξανά ένα πολύ αγαπητό franchise.