Iron Lung: Δείτε το trailer της κλειστοφοβικής horror ταινίας του πασίγνωστου YouTuber “Markiplier”

Ο Mark Fischbach έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο
17 Οκτωβρίου 2023 10:04
Iron Lung: Δείτε το trailer της κλειστοφοβικής horror ταινίας του πασίγνωστου YouTuber “Markiplier”

Ο πασίγνωστος YouTuber, Markiplier ή αλλιώς Mark Fischbach έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το trailer για την επερχόμενη κλειστοφοβική ταινία τρόμου που σκηνοθετεί, Iron Lung. Πρόκειται για μία ταινία που βασίζεται στο παιχνίδι τρόμου που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο στο Steam από τον David Szymanski.

Η ταινία θέλει να εξερευνήσει την κατακόκκινη "θάλασσα" ενός ξένου φεγγαριού σε ένα μικροσκοπικό, στενό και εντελώς σφραγισμένο υποβρύχιο. Και αυτό θέλει να σας παρουσιάσει το επίσημο trailer, αφού βλέπουμε τον κεντρικό πρωταγωνιστή να βγαίνει μέσα από μία κατακόκκινή και μέσα στα αίματα θάλασσα.

Παράλληλα, εκτός από την κόλαση που αντικρίζει, ακούμε και τον αφηγητή της ταινίας να διαβάζει ένα ημερολόγιο από έναν προηγούμενη εξερευνητή που λέει μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό το μετα-αποκαλυπτικό μέλλον.

Στην ταινία παίζει ο ίδιος ο Fischbach, ενώ μαζί του θα βρίσκεται και ο Seán McLoughlin που είναι επίσης γνωστός YouTuber με την ονομασία Jacksepticeye. Στο cast θα βρίσκεται επίσης και η Elle LaMont, ο Szymanski και οι Jeff Guerrero, Will Hyde και Amy Nelson.

Ο Markiplier ή αλλιώς Mark Fischbach έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ έγραψε και το σενάριο μαζί με τον David Szymanski.

Προς το παρόν το Iron Lung δεν έχει ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά θα παίξει κάποια στιγμή στους κινηματογράφους των ΗΠΑ. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.