Το The Strangers Trilogy είναι οι νέες ταινίες τρόμου για εκείνους που αγαπούν τα home invasion

Θα βασίζονται στην ταινία του 2008 με την Liv Tyler
05 Οκτωβρίου 2023 19:47
Το The Strangers Trilogy είναι οι νέες ταινίες τρόμου για εκείνους που αγαπούν τα home invasion

Η Lionsgate έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες επίσημες εικόνες από την τριλογία The Strangers, που βασίζονται στο γνωστό franchise που ξεκίνησε το 2008 με πρωταγωνίστρια την Liv Tyler. Αυτό το σύμπαν γίνεται ουσιαστικά reboot και θα χωριστεί σε 3 κεφάλαια (Chapters).

Στο The Strangers: Chapter 1 πρωταγωνιστεί η Madelaine Petsch (Riverdale) στο ρόλο της Maya που ξεκινά μια νέα ζωή με τον αρραβωνιαστικό της Ryan, τον οποίο υποδύεται ο Froy Gutierrez (Teen Wolf, Cruel Summer). Κατά τη διάρκεια μιας οδικής στάσης σε ένα απομακρυσμένο κατάλυμα, πέφτουν θύματα μιας μυστηριώδους συμμορίας μασκοφόρων που επιτίθενται χωρίς προειδοποίηση ή χωρίς να έχουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Το Chapter 1 της τριλογίας έχει γραφτεί από τους Alan R. Cohen και Alan Freedland και όπως δήλωσαν το στήσιμό της είναι κοντά στην πρώτη ταινία του 2008 σε ένα απομονωμένο μέρος που κυριαρχεί ο φόβος. Είναι ουσιαστικά μία home invasion ταινία.

Η ονομασία της τριλογίας είναι The Strangers Trilogy και όπως μαθαίνουμε θα παίξουν επίσης οι Rachel Shenton (The Silent Child), Ema Horvath (Rings of Power) και Gabe Basso (Hillbilly Elegy). Ο Renny Harlin (Cliffhanger, Deep Blue Sea, Die Hard 2) θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Οι πρώτες εικόνες κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με το EW και μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:

Τα Chapter 2 και Chapter 3 θα σας δείξουν τι συμβαίνει στα θύματα αυτού του είδους βίας και ποιοι είναι οι δράστες, καθώς και τους λόγους που κάνουν ότι κάνουν.

Η Lionsgate είχε δηλώσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου τα εξής:

Κλείστε το παράθυρό σας. Κλειδώστε την πόρτα σας. Έρχονται... Πάρτε μια πρώτη γεύση από το The Strangers Trilogy στο NYCC από τον σκηνοθέτη Renny Harlin και τον παραγωγό Courtney Solomon στις 12 Οκτωβρίου.  

Η Lionsgate ανακοίνωσε ότι οι νέες ταινίες βασίζονται στο γνωστό franchise που ξεκίνησε το 2008 με πρωταγωνίστρια την Liv Tyler, ενώ δέκα χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα το 2018 ήρθε το sequel με την ονομασία The Strangers: Prey at Night. Η πρώτη ταινία έλαβε χώρα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο δάσος, ενώ στη συνέχεια είδαμε τους κακούς της υπόθεσης Man in the Mask, Dollface και Pinup Girl να βρίσκουν τα θύματά τους σε ένα πάρκο.

Οι τρεις ταινίες θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από το 2024.