Joker 2: Η νέα ματιά στο sequel έχει τον Joaquin Phoenix σε πρώτο πλάνο

Και όχι την Harley Quinn της Lady Gaga
04 Οκτωβρίου 2023 08:54
Joker 2: Η νέα ματιά στο sequel έχει τον Joaquin Phoenix σε πρώτο πλάνο

Εντελώς από το πουθενά πήραμε μια νέα γεύση από το άκρως αναμενόμενο Joker 2 ή όπως επίσημα θα τιτλοφορείται ως "Joker: Folie à Deux", μέσα από το Instagram του Todd Phillips, σκηνοθέτη της ταινίας. 

Η νέα ματιά στο sequel δόθηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram και εκτός από στιλάτη και το ότι πατάει στο ζοφερό ύφος της ταινίας, έχει σε πρώτο πλάνο τον Arthur Fleck aka Joker του Χοακίν Φοίνιξ, ο οποίος κάθεται στη βροχή σα να ηρεμεί, μέσα σε ένα μουντό σκηνικό όπου τα μόνα χρώματα που ξεπροβάλλουν είναι από τις ομπρέλες των περαστικών.

Η Lady Gaga λείπει και πάλι από το υλικό, καθώς σε επίσημη φωτογραφία ακόμη δεν τους έχουμε δει μαζί. Βέβαια, οι παπαράτσι φρόντισαν να μην μείνει παραπονεμένος κανείς και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων τους απαθανάτισαν μέχρι και τη στιγμή που χορεύουν μαζί στα εμβληματικά σκαλιά της πρώτης ταινίας.  

Ένα ακόμη θετικό της ανάρτησης του Phillips είναι πως επιβεβαιώνει ότι δε θα καθυστερήσει η πρεμιέρα του Joker 2 στους κινηματογράφους, αφού η ανάρτηση γίνεται κυριολεκτικά ένα χρόνο πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία (4 Οκτ. 2024). Μάλιστα ο ίδιος ευχαριστεί τους fans για τα μυνήματα λέγοντας στη λεζάντα: "Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα. Πριν τέσσερα χρόνια κάναμε ένα φοβερό ταξίδι. Τόσες πολλές αναμνήσεις. Αναμένονται περισσότερα."

Δείτε τη νέα φωτογραφία του Joker 2

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Todd Phillips (@toddphillips)

Λίγα λόγια για το Joker 2

Βάσει των όσων στοιχείων έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το Joker: Folie à Deux θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham έχοντας για πρωταγωνιστές τον Joaquin Phoenix ως Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga ως Harley Quinn. Φυσικά, η τοποθεσία δεν είναι τυχαία, αφού και στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Η Harley Quinn είναι η ερωμένη και συνεργός του Joker, η οποία αρχικά ήταν ψυχίατρος με το όνομα Harleen Quinzel πριν τον ερωτευτεί και γίνει συνεργάτης του στο έγκλημα -πάντα σύμφωνα με τα κόμικς καθώς δε ξέρουμε εάν και κατά πόσο θα αλλάξει το lore.

Η συνέχεια, με τίτλο Joker: Folie à Deux, σκηνοθετείται από τον Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Επιβεβαιωμένα, επίσης, θα έχει έντονα στοιχεία μιούζικαλ, σύμφωνα με διάφορες πηγές, κάτι που φαντάζει λογικό, δεδομένου του ταλέντου της Gaga και της προτίμησης του Joker στον χορό. Επίσης, ο τίτλος της ταινίας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Joker: Τρέλα για Δύο".

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στο Joker: Folie à Deux γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland

Το Joker: Folie à Deux αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024.