Deadpool 3: Η Taylor Swift εθεάθη με τους Hugh Jackman και Ryan Reynolds βάζοντας φωτιά στις φήμες

Η παγκοσμίου φήμης ποπ σταρ είδε έναν αγώνα NFL μαζί με τους πρωταγωνιστές της ταινίας
03 Οκτωβρίου 2023 01:04
Deadpool 3: Η Taylor Swift εθεάθη με τους Hugh Jackman και Ryan Reynolds βάζοντας φωτιά στις φήμες

Φωτιά στις φήμες περί συμμετοχής της στο Deadpool 3 και το ντεμπούτο της στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel Studios έβαλε η Taylor Swift μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Η 33χρονη ποπ σταρ εθεάθη να παρακολουθεί έναν αγώνα NFL παρέα με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman, κάτι που φυσικά σχολιάστηκε πως αποτελεί ένδειξη ότι οι δυο πλευρές συζητούν ή έχουν κλείσει ήδη τη συμμετοχή της στο Deadpool 3. 

Οι κάμερες την εντόπισαν όταν έμπαινε στο γήπεδο μαζί με τους ηθοποιούς των "Deadpool" και "Wolverine" στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Kansas City Chiefs και New York Mets στο στάδιο MetLife της Νέας Υόρκης. Περισσότερο λάδι στη φωτιά έριξε η παρουσία του σκηνοθέτη του Deadpool 3, Shawn Levy, ο οποίος σχολίασε στο X (πρώην Twitter) το περιβόητο βίντεο λέγοντας ότι "θα προτιμούσα να γυρίζω την ταινία μας, αλλά μέχρι τότε τέτοιες βραδιές θα βοηθήσουν". 

Στις φωτογραφίες που την απαθανάτισαν οι παπαράτσι, η Swift βρισκόταν πλάι στην Blake Lively σύζυγο του Ράιαν Ρέινολτντς, ενώ λίγο παραπέρα καθόταν ο Χιου Τζάκμαν μαζί με τον Σον Λίβαι. Φημολογείται εδώ και καιρό ότι η Τέιλορ Σουίφτ θα υποδυθεί την χαρακτήρα "Dazzler" από τα comics. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Τη σκηνοθεσία του Deadpool 3 ανέλαβε ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things, ενώ στο σενάριο επιστρέφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Το Deadpool 3 είναι η πρώτη ταινία που έρχεται από τα Marvel Studios και τον Kevin Feige, μετά την εξαγορά της Fox από την Disney. Επίσης θα είναι η πρώτη πραγματικά R-rated ταινία του MCU και της Marvel Studios.

Ο Matthew Macfadyen της σειράς "Succession" και η Emma Corrin της σειράς "The Crown" θα βρίσκονται στο cast της ταινίας, ενώ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι θα παίξουν κανονικά και οι Morena Baccarin, Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead αντίστοιχα. Επίσης, θα εμφανιστούν και οι Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, ο Rob Delaney ως Peter, καθώς και η Jennifer Garner ως Elektra.

Τα γυρίσματα του Deadpool 3 ξεκίνησαν τον περασμένο Μάιο αλλά διακόπηκαν λίγο καιρό μετά λόγω της απεργίας των WGA/SAG-AFTRA σωματείων. Η ταινία έχει ακόμη την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 3 Μαΐου 2024, ωστόσο λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ, αναμένεται να αλλάξει σύντομα.