Ο Mark Wahlberg ετοιμάζεται να αποσυρθεί από το Χόλιγουντ

Θα προτιμήσει να μείνει πίσω από τις κάμερες όπως αποκαλύπτει σε νέα του συνέντευξη
22 Σεπτεμβρίου 2023 16:19
Ο Mark Wahlberg ετοιμάζεται να αποσυρθεί από το Χόλιγουντ

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ (Mark Wahlberg) εξήγγειλε πως η απόσυρσή του από τα φώτα του Χόλιγουντ είναι κοντά σε μια νέα του συνέντευξη στο Cigar Aficionado.

Μιλώντας στο μέσο, ο Wahlberg είπε πως για το υπόλοιπο της καριέρας του θα προτιμήσει να μείνει πίσω από τις κάμερες. "Κοίταξε, σίγουρα δουλεύω περισσότερο από ποτέ πλέον. Κάποιες επιχειρήσεις τις χτίζεις, τις περνάς σε άλλους ή αποχωρείς. Ελπίζω τα παιδιά μου να δουν ποια θα είναι τα ενδιαφέροντά του, αλλά εγώ δε νομίζω ότι θα παίζω σε ταινίες με το ρυθμό που κάνω τώρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, επειδή αυτό είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι." είπε ο 52χρονος ηθοποιός. 

Η ανακοίνωση αυτή του Wahlberg έρχεται σε μια διόλου τυχαία χρονική συγκυρία αφού σύμφωνα με τη NY Post μετακόμισε με την οικογένειά του, τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, από το Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας. 

Οι πιο πρόσφατες ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Mark Wahlberg είναι το Uncharted με τον Tom Holland του 2022, αλλά και η κωμική ταινία του Netflix με τίτλο "Me Time" μαζί με τον Kevin Hart

Ο 52χρονος αστέρας ταινιών όπως "Ted", "Pain & Gain", "Transformers 4: Age of Extinction" και "Ο Πληροφοριοδότης" (The Departed) είναι ένας από τους πολλούς μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ που σκέφτονται και σχεδιάζουν να αφήσουν πίσω τους την ηθοποιία, όπως ο Bryan Cranston, ο Chris Hemsworth, και πιο πρόσφατα ο Chris Evans.