Uncharted 2: Η Sony δεν ξέγραψε το sequel με τον Tom Holland

Νέες δηλώσεις ενός εκ των παραγωγών της ταινίας
10 Αυγούστου 2023 09:41
Uncharted 2: Η Sony δεν ξέγραψε το sequel με τον Tom Holland

Η κινηματογραφική μεταφορά του Uncharted με τους Tom Holland και Mark Wahlberg μπορεί να είχε μια χλιαρή αποδοχή από τους κριτικούς με 40% στο Rotten Tomatoes. Ωστόσο, το κοινό αρέστηκε στις περιπέτειες του Nathan Drake, με αποτέλεσμα να γίνει μια τίμια box office επιτυχία για τα δεδομένα του box office στη μετά-πανδημική εποχή, με πάνω από $401 εκατομμύρια εισπράξεις. 

Ωστόσο για πρώτη φορά μετά από καιρό μαθαίνουμε νέα για το sequel, το οποίο αν και δεν ανακοινώθηκε ποτέ επίσημα, υπονοήθηκε ότι κάποια στιγμή θα έρθει. Ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, ο Charles Roven δήλωσε στο THR πως η Sony πρακτικά δεν ξέγραψε ποτέ το Uncharted 2 και πως ακόμη έχει τη θέληση να φέρει το sequel στις αίθουσες

Ω, ναι! Περάσαμε πολύ καλά με αυτή την ταινία. Στους fans άρεσε πολύ η ταινία, αλλά και στον κόσμο που δεν ήξερε τίποτα για το παιχνίδι άρεσε επίσης πολύ. Οπότε σίγουρα θα κάνουμε άλλη μια τέτοια ταινία.

Το εάν και πότε θα πάρει εντελώς μπρος το project του Uncharted 2 στη Sony Pictures παραμένει ένα ερωτηματικό, ειδικά όταν ακόμη το φλέγον ζήτημα της απεργίας σεναριογράφων και ηθοποιών δε δείχνει να έχει τέλος. 

Για την ιστορία, την ταινία σκηνοθέτησε ο Ruben Fleischer σε σενάριο των Rafe Lee Judkins, Art Marcum και Matt Holloway. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν οι: Tom Holland ως Nathan Drake,  Mark Wahlberg ως Sully, Antonio BanderasTati Gabrielle ως "Braddock" και η Sophia Ali (Grey's Anatomy) στο ρόλο της Chloe Frazer.

Η σύνοψη της ταινίας:

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του.

Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων, αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.