Ο Bryan Cranston του “Breaking Bad“ θα αποσυρθεί από το Χόλιγουντ και αποκαλύπτει τον λόγο

Θέλει να κάνει διάλειμμα από την υποκριτική ο γνωστός ηθοποιός
09 Ιουνίου 2023 13:29
Ο Bryan Cranston του “Breaking Bad“ θα αποσυρθεί από το Χόλιγουντ και αποκαλύπτει τον λόγο

Ο Bryan Cranston αναμφίβολα είναι από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς εκεί έξω λόγω του ρόλου του "Walter White/Heisenberg" στη σειρά Breaking Bad αλλά είναι και ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της γενιάς του. Κι όμως παρόλη αυτή την επιτυχία ο Μπράιαν Κράνστον θέλει να βάλει τέλος στην Χολιγουντιανή του καριέρα και να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. 

O 67χρονος ανακοίνωσε τα πλάνα του να αποσυρθεί -έστω προσωρινά- από την υπαρκτική και το Χόλιγουντ σε μια νέα του συνέντευξη στο βρετανικό GQ. Συγκεκριμένα, το παρατεταμένο αυτό διάλειμμα του Cranston θα ξεκινήσει το 2026, όπως ανέφερε, με σκοπό να περάσει περισσότερο χρόνο με την σύζυγό του, Robin Dearden. Οι δυο τους μάλιστα θα μετακομίσουν για κάποιο καιρό στην Γαλλία εντός του 2026 και ο Cranston σκοπεύει να απέχει τουλάχιστον έξι μήνες από τα φώτα του Χόλιγουντ. 

"Εντός του 2026, ένας από τους σπουδαιότερους ηθοποιούς της εποχής του θα αποσυρθεί -τουλάχιστον προσωρινά. Ο Cranston σχεδιάζει να κλείσει την εταιρία παραγωγής του, να πουλήσει το μερίδιό του στο Dos Hombres και να αποδράσει πιθανότατα στη Γαλλία για τουλάχιστον έξι μήνες" γράφει χαρακτηριστικά το GQ. Από την πλευρά του ο Craston αναφέρει πως θέλει να εξισορροπήσει την σχέση με τη σύζυγό του, καθώς αυτή τόσο καιρό έκανε υποχωρήσεις λόγω της καριέρας του: 

Θέλω να αλλάξω το υπόδειγμα για άλλη μια φορά. "Τα τελευταία 24 χρόνια, η Ρόμπιν ζούσε τη ζωή της μένοντας κολλημένη στην ουρά μου. Είναι το άλλο μου μισό, είναι η σύζυγος μιας διασημότητας. Έπρεπε να στρέψει και να προσαρμόσει τη ζωή της με βάση τη δική μου. Έχει τεράστια οφέλη από αυτό, αλλά έχουμε άνιση σχέση. Θέλω να το εξισορροπήσω αυτό. Της αξίζει".

"Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία", δήλωσε ο Cranston. "Θέλω να πηγαίνω ημερήσιες εκδρομές και να έχω φωτιά στο τζάκι και να πίνω κρασί με νέους φίλους και να μη διαβάζω σενάρια. Δεν θα είναι σαν, "Ω, θα διαβάσω και θα δω τι θα κάνω". Όχι, είναι μια ανάπαυλα. Είναι μια διακοπή. Δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά. Δεν θα δέχομαι τηλεφωνήματα".

Βέβαια, έχει μερικά projects ακόμη που θα τον δούμε μέχρι να αποσυρθεί προσωρινά, όπως το "Asteroid City" του Wes Anderson και το "Argylle" του Matthew Vaughn για την Apple. 

Ο Cranston έχει βραβευτεί τέσσερις φορές με βραβείο Emmy Α' Ανδρικού σε δραματική σειρά για το ρόλο του στο Breaking Bad, ενώ και σαν παραγωγός της σειράς απέσπασε δύο φορές το βραβείο Emmy Καλύτερης Δραματικής σειράς. Επίσης, έχει μία υποψηφιότητα για Oscar Α' Ανδρικού ρόλου υποδυόμενος τον Dalton Trumbo στην ταινία "Trumbo" (2015).