Δυσάρεστα νέα για την επόμενη ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Θα καθυστερήσει το Lord of the Rings: The War of the Rohirrim
25 Αυγούστου 2023 19:13
Δυσάρεστα νέα για την επόμενη ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Η Warner Bros. Discovery έχει να μοιραστεί κάποια δυσάρεστα νέα για την επόμενη ταινία που θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει αρκετά το Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, το οποίο θα είναι μια anime ταινία που θα σας μεταφέρει στο Helm’s Deep.

Κανονικά, η ταινία ήταν να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2024, αλλά θα λάβει μια πολύ μεγάλη καθυστέρηση και πλέον θα γίνει διαθέσιμη τον Δεκέμβριο της επόμενης χρονιάς. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το The War of the Rohirrim είχε ανακοινωθεί αρχικά τον Ιούνιο του 2021 με σκηνοθέτη τον Kenji Kamiyama.

Η anime ταινία είναι μια παραγωγή της Warner και της New Line και θα μας πει μια ιστορία πίσω από το Helm’s Deep. Τοποθετείται εκατοντάδες χρόνια πριν από το Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δύο Πύργοι του Peter Jackson, το οποίο περιλάμβανε τη μεγάλη μάχη στο φρούριο. Η anime ταινία θα βουτήξει επίσης στην αιματοβαμμένη εποχή του πανίσχυρου βασιλιά του Rohan, Helm Hammerhand.

Η ιστορία αυτής της νέας anime ταινίας θα μας ταξιδέψει 250 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του "Lord of the Rings", σε μια ιδιαίτερα αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με πρωταγωνιστή τον "Helm Hammerhand", βασιλιά της Rohan.

The War of the Rohirrim: Τώρα ξέρουμε πότε θα έρθει η anime ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών!

Ο βετεράνος anime δημιουργός Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell) ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Μάλιστα, σε συμβουλευτικό ρόλο στην εν λόγω ταινία συμμετέχει η Philippa Boyens, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα σεναριογράφων των "Lord of the Rings" και "The Hobbit" τριλογιών.

Το Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα κυκλοφορήσει πλέον στις 13 Δεκέμβριου 2024.