Το γνωστό παιχνίδι Slime Rancher γίνεται ταινία!

Από την εταιρία παραγωγής Story Kitchen
18 Αυγούστου 2023 15:55
Το γνωστό παιχνίδι Slime Rancher γίνεται ταινία!

Το γνωστό βιντεοπαιχνίδι, Slime Rancher, πρόκειται να γίνει ταινία που θα παίξει κατά πάσα πιθανότητα στον κινητό ή σε κάποια streaming υπηρεσία. Τα νέα φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το Deadline, το οποίο αναφέρει ότι το πόνημα της Monomi Park θα γίνει ταινία από την γνωστή εταιρία παραγωγής ταινιών Story Kitchen.

Οι πληροφορίες μέχρι τώρα για την ταινία είναι ελάχιστες, αλλά εκτός από την Story Kitchen, στο project θα βρίσκονται και οι Simon Pulman και Briana Hill της Pryor Cashman LLC. Η ιστορία του παιχνιδιού επικεντρώνεται στην Beatrix LeBeau, μια νεαρή κτηνοτρόφο που ξεκινάει τη ζωή της έτη φωτός μακριά από τη Γη.

Κάθε μέρα τις παρουσιάζονται πολλές νέες προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει, ενώ παράλληλα θέλει να φτιάξει τη δική της επιχείρηση με slime. Η εταιρία Story Kitchen ιδρύθηκε από τον σεναριογράφο και δημιουργό του John Wick, Derek Kolstad και τον Dmitri M. Johnson του Sonic the Hedgehog, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους για να φέρουν «μοναδικούς κόσμους και σύμπαντα στη μεγάλη οθόνη».

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το Slime Rancher κυκλοφόρησε αρχικά ως early access παιχνίδι το 2016, όπου και έμεινε σε αυτό το στάδιο για περίπου ένα χρόνο, προτού κυκλοφορήσει κανονικά το 2017. Ο τίτλος έλαβε πολύ θετικές κριτικές στο Steam από τους παίκτες, ενώ πούλησε περισσότερα από 6 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τον Σεπτέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε και το sequel του τίτλου για Xbox Series X|S και PC.

Για οτιδήποτε νεότερο αφορά την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.