Η Super Mario ταινία θα παίξει ξανά στις αίθουσες – Όχι, όχι αυτή η Super Mario ταινία

Επιστρέφει η cult live-action εκδοχή του franchise
13 Αυγούστου 2023 23:23
Η Super Mario ταινία θα παίξει ξανά στις αίθουσες – Όχι, όχι αυτή η Super Mario ταινία

Πρόσφατα η animated Super Mario ταινία έκλεισε τον κύκλο της στις κινηματογραφικές αίθουσες σπάζοντας πολλαπλά ρεκόρ. Ειδικότερα, η απίθανη εισπρακτική επιτυχία του Super Mario Bros. Η Ταινία έγραψε ιστορία, καθώς με πάνω από $1.333 δισεκατομμύρια δολάρια, έσπασε το ρεκόρ του Frozen 2 ($1.284 δις) και σκαρφάλωσε ως η 2η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Μόνο το Frozen παραμένει ακόμα στην κορυφή, με εισπράξεις ύψους $1.452 δις.

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε λοιπόν τι ακριβώς συνέβη, όχι, δε θα επιστρέψει αυτή η Super Mario ταινία στις αίθουσες. Πέρα από την τρομερά επιτυχημένη δημιουργία της Illumination και της Nintendo με τους Chris Pratt και Jack Black, υπάρχει και μια ακόμη Super Mario ταινία που πολλοί δε γνωρίζουν.

Ο λόγος γίνεται για την live-action παραγωγή του 1993, το Super Mario Bros. με τους Bob Hoskins, John Leguizamo και Dennis Hopper. Με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων, η ταινία θα προβληθεί ξανά στις ιαπωνικές αίθουσες, μέσα από μια 4K αναβαθμισμένη έκδοση. Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για προβολές και σε άλλες χώρες, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο.

Φυσικά, ακόμη και αν η ταινία δεν παίξει στις ελληνικές αίθουσες, μάλλον αξίζει να ρίξετε μια ματιά έστω στο trailer. Απλά να είστε προετοιμασμένοι για μια γερή cult δόση.