Θα έπαιζε ο Cillian Murphy έναν Ken σε sequel της Barbie; Ο ηθοποιός του Oppenheimer απαντά

Δε λέει όχι ο σταρ της ταινίας Oppenheimer
26 Ιουλίου 2023 23:52
Θα έπαιζε ο Cillian Murphy έναν Ken σε sequel της Barbie; Ο ηθοποιός του Oppenheimer απαντά

Η ερμηνεία του Cillian Murphy ως Robert Oppenheimer στην ταινία "Oppenheimer" του Christopher Nolan χαρακτηρίζεται ήδη από τα διάφορα ξένα μέσα και όσους την έχουν δει πως "βάσει πλώρη για τα Oscars του 2024". Ωστόσο προς το παρόν στις συνεντεύξεις του ο 47χρονος σταρ της σειράς "Peaky Blinders" που για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε μια τέτοιου βεληνεκούς blockbuster παραγωγή, δείχνει να το απολαμβάνει. 

Εν μέσω του κύματος του "Barbenheimmer" -όπως το αποκαλεί η ποπ κουλτούρα, καθώς προβάλλονται μαζί το Oppenheimer με την ταινία της "Barbie" και διαλύουν το box office παγκοσμίως, έγινε μια ερώτηση μεταξύ σοβαρού και αστείου στον Murphy. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο Omelete το μέσο ρώτησε τον Κίλιαν Μέρφι αν θα έπαιζε έναν "Κεν" σε ένα πιθανό sequel της Barbie. 

Παραδόξως η απάντησή του ήταν θετική όπως θα δείτε καθώς είπε τα εξής: "Αν θα έπαιζα έναν Ken στο Barbie 2; Σίγουρα, ναι! Ας διαβάσω το σενάριο και ας κάνουμε μια συζήτηση."

Και συνέχισε παρακάτω λέγοντας ότι "Ανυπομονώ να δω τη Barbie. Ανυπομονώ να τη δω. Νομίζω ότι είναι μια τέλεια περίσταση για το σινεμά να έχουμε όλες αυτές τις σπουδαίες ταινίες να βγαίνουν το ίδιο καλοκαίρι." Την ίδια ώρα οι δύο blockbuster ταινίες σαρώνουν τις αίθουσες παγκοσμίως με το Barbie ειδικά να διαλύει κάθε προσδοκία καθώς μέχρι σήμερα έχει φέρει πάνω από $383 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ το Oppenheimer ξεπερνάει πλέον τα $238 εκατομμύρια παγκοσμίως. Οι εισπράξεις και των δύο ταινιών ήδη  έχουν υπερκαλύψει το κόστος παραγωγής τους σε χρόνο-ρεκόρ. 

Η ιστορία του Oppenheimer:

Ο Robert Oppenheimer, αποτέλεσε τον επικεφαλής του "Manhattan Project" το οποίο οδήγησε στη δημιουργία της ατομικής βόμβας, του πιο θανατηφόρου όπλου στην ιστορία της ανθρωπότητας, το οποίο έμελλε να αλλάξει το ρου της ιστορίας. Ο ίδιος κουβαλούσε σαν κατάρα αυτό το προσωνύμιο και είχε μετανιώσει που ενεπλάκη στη δημιουργία μιας τόσο καταστροφικής εφεύρεσης.

Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παραιτήθηκε από το πόστο του στο εργαστήριο του Λος Άλαμος και αντιστάθηκε με μένος στη βόμβα υδρογόνου (H-bomb) και σε παρόμοια όπλα, βασιζόμενος στο επιχείρημα πως τα θερμοπυρηνικά όπλα είναι μακράν πιο καταστροφικά από όσο η ανθρωπότητα έχει τη δυνατότητα να τα ελέγξει.

Το Oppenheimer είναι από τις πιο ακριβές ταινίες του Nolan, όμως πώς συγκρίνεται με τις υπόλοιπές του; Μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Οι fans νόμιζαν ότι ο Nolan θα ρίξει κανονική ατομική βόμβα, αλλά δείτε εδώ τι απάντησε ο σκηνοθέτης.

Ένα απαράμιλλο cast έχει επιστρατεύσει ο Nolan για το Oppenheimer, που κυριολεκτικά παίζει το μισό Χόλιγουντ. Τα ονόματα περιλαμβάνουν τους: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine. Το cast συμπληρώνουν κι άλλα ηχηρά ονόματα όπως οι: Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.

Το Oppenheimer προβάλλεται διεθνώς ήδη και στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 24 Αυγούστου.