Έκλεψαν ένα εμβληματικό άγαλμα από το πλατό του Beetlejuice 2

Το άγαλμα είχε εμφανιστεί και στην ταινία του Tim Burton του 1988
24 Ιουλίου 2023 16:04
Έκλεψαν ένα εμβληματικό άγαλμα από το πλατό του Beetlejuice 2

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση που αναφέρει ότι κλάπηκε ένα εμβληματικό άγαλμα από τα γυρίσματα του Beetlejuice 2. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης που υπήρχε και στην αρχική ταινία του Tim Burton του 1988.

Σύμφωνα με τις αρχές της πολιτείας του Vermont, το άγαλμα που θα δείτε στην φωτογραφία παρακάτω, κλάπηκε την Δευτέρα 17 Ιουλίου και ζυγίζει περίπου 68 κιλά, ενώ μαζί του οι επιτήδειοι έκλεψαν και έναν φανοστάτη που είχε πάνω του μια κολοκύθα.

Η δημοσίευση της Αστυνομίας λέει: Προσπαθήσαμε να πούμε το όνομα αυτού του κλεμμένου αγάλματος τρεις φορές, αλλά δεν επέστρεψε! Ερευνούμε την κλοπή αυτού του γλυπτού των 68 κιλών από το «Beetlejuice 2» μαζί με έναν φανοστάτη με διακόσμηση από κολοκύθα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Όπως μεταφέρει το NBC 5, οι κλέφτες μετέφεραν τον φανοστάτη με ένα φορτηγό τα μεσάνυχτα της 14ης Ιουλίου και επέστρεψαν το πρωί της Δευτέρα και πήραν και το άγαλμα. Η αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει την υπόθεση.

Πρόσφατα μάθαμε ότι και η Monica Bellucci (Μόνικα Μπελούτσι) θα βρίσκεται στο cast της ταινίας και θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη του Michael Keaton. Επίσης, θα εμφανιστεί η Jenna Ortega που πρόσφατα απολαύσατε στο Wednesday του Netflix, αλλά και στο Scream VI. Εκείνη θα είναι η κινηματογραφική κόρη της Winona Ryder. Και ο Justin Theroux θα εμφανιστεί στην ταινία, αλλά δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος που θα παίξει.

Ο Burton θα είναι ο σκηνοθέτης, σε ένα σενάριο που έχουν αναλάβει οι Alfred Gough και Miles Milar, οι οποίοι δούλεψαν μαζί με τον Burton στη σειρά Wednesday. Όσον αφορά το soundtrack, για άλλη μια φορά θα το γράφει ο Danny Elfman.

To Beetlejuice 2 συζητιέται μεταξύ των δημιουργών εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και επισημοποιήθηκε ότι θα είναι κανονική συνέχεια που θα λαμβάνει χώρα σχεδόν 30 χρόνια μετά το πρωτότυπο φιλμ του Burton.

Το Beetlejuice επικεντρώθηκε στους Charles (Jeffrey Jones), Delia (Catherine O'Hara) και Lydia Deetz (Ryder), οι οποίοι κατοικούν σε ένα σπίτι που προηγουμένως έμεναν οι Maitlands (Alec Baldwin και Geena Davis). Οι Maitlands πέθαναν σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, αλλά οι στοιχειωμένοι εαυτοί τους ήθελαν να ξανακατοικήσουν στο πρώην σπίτι τους, προσλαμβάνοντας τον Beetlejuice (Keaton), έναν "βιο-εξορκιστή", για να τρομάξει τους Deetzes.

Το Beetlejuice 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 6 Σεπτεμβρίου του 2024.

Tags: