Κυκλοφόρησαν πολλές νέες πληροφορίες για το The Nun II

Η Valak επιστρέφει…
20 Ιουλίου 2023 18:41
Κυκλοφόρησαν πολλές νέες πληροφορίες για το The Nun II

Ο James Wan, ο οποίος είναι ο παραγωγός του The Conjuring, αλλά και του The Nun έδωσε στη δημοσιότητα πολλές νέες πληροφορίες για το The Nun II, το οποίο αναμένεται να παίξει στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο.

Ο Wan μίλησε για το πώς η Sister Irene της Taissa Farmiga και ο Frenchie ο Jonas Bloquet επιστρέφουν για το sequel, αλλά και πως θα συνεχιστεί η ιστορία αυτή. Μιλώντας στο EW, αποκάλυψε πως βρίσκονται και πάλι αυτοί οι δύο χαρακτήρες σε ένα εφιλακτικό σκηνικό.

Διαβάστε τις δηλώσεις του παρακάτω:

Ο Frenchie έχει προχωρήσει από την πρώτη ταινία και είναι πλέον σε ένα καθολικό σχολείο ως τεχνίτης. Όμως, είδαμε στο τέλος του The Nun ότι το κακό ήταν ακόμα μαζί του. Εκείνο διεισδύει σιγά σιγά και επανέρχεται στο προσκήνιο. Ο Frenchie συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένα άτομα που μπορεί να τον βοηθήσει πραγματικά και δεν είναι άλλο από την Taissa Farmiga.

Λατρεύω αυτή την πλατωνική φιλία που έχουν οι δύο τους. Νοιάζεται πολύ για αυτόν και θέλει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Ταυτόχρονα, οι δύο τους θα πρέπει να παλέψουν και πάλι αυτό το κακό. Είναι από εκείνα τα σενάρια που τα διαβάζεις και είναι πραγματικά τρομακτικά.

Η Taissa Farmiga θα έρθει αντιμέτωπη για ακόμη μια φορά με την Valak στο μοναστήρι Saint Cartha, αφού φαίνεται πως για άλλη μια φορά την ακολουθεί αυτή η οντότητα. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Taissa Farmiga είναι η μικρή αδερφή της Vera Farmiga, η οποία υποδύεται την Lorraine Warren στα Conjuring.

Η Katelyn Rose Downey θα επιστρέψει ως Sophie, ενώ το cast συμπληρώνει και η Storm Reid που έγινε ευρέως γνωστή από τη σειρά του HBO, Euphoria. Εκείνη θα υποδυθεί μια νέα Καλόγρια, αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες. Το ρόλο της Valak, θα έχει για ακόμη μια φορά η Bonnie Aarons, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Conjuring 2 και πάγωσε το αίμα σε εκατομμύρια θεατές.

Η πλοκή της ταινίας αναφέρει:

1956 Γαλλία. Ένας ιερέας δολοφονείται. Ένα κακό εξαπλώνεται. Η συνέχεια της παγκόσμιας επιτυχίας “The Nun” ακολουθεί την αδελφή Ειρήνη, καθώς έρχεται για άλλη μια φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τη δαινομική δύναμη Valak – The Demon Nun.

Το sequel λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη ταινία και λίγο μετά το Annabelle: Creation. Αυτό σημαίνει ότι το The Nun 2 είναι 3ο στην ιστορία του όσον αφορά το timeline του The Conjuring franchise.

Το The Nun 2 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου ημέρα Παρασκευή. Ωστόσο, στη χώρα μας, οι ταινίες βγαίνουν μια ημέρα πιο πριν από την Αμερική και κατά πάσα πιθανότητα το The Nun 2 θα το δούμε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Tags: