Κυκλοφόρησε η αφίσα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 και έχει φόντο την Ελλάδα

Το My Big Fat Greek Wedding 3 θα παίξει στις αίθουσες αυτόν τον Σεπτέμβριο
13 Ιουλίου 2023 23:37
Κυκλοφόρησε η αφίσα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 και έχει φόντο την Ελλάδα

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) με μουσική του Γιώργου Αλκαίου και τώρα, στη δημοσιότητα ήρθε η επίσημη αφίσα της ταινίας. Όπως φαντάζεστε, εκτός από τους πρωταγωνιστές, η αφίσα έχει και φόντο το απέραντο γαλάζιο της Ελλάδας.

Η οικογένεια Πορτοκάλος θα συνεχίσει με τα συνηθισμένα ξεκαρδιστικά καμώματά της και στην 3η ταινία, καθώς εξερευνά τις ρίζες της και συναναστρέφεται με τους ντόπιους τιμώντας παράλληλα την τελευταία επιθυμία του πατέρα της Τούλας. Φυσικά, η Τούλα Πορτοκάλος της Nia Vardalos είναι το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας και μαζί της θα εμφανιστούν και οι Ίαν Μίλερ (John Corbett), Πάρις (Elena Kampouris), θεία Βούλα (Andrea Martin), θείος Τάκης (Gerry Mendicino) και η ξαδέρφη Νίκη (Gia Carides).

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει για ακόμη μια φορά η Nia Vardalos, η οποία έγραψε και τις προηγούμενες δύο επιτυχημένες ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2002 και 2016 αντίστοιχα.

Η κεντρική αφίσα έχει όλα τα γνωστά πρόσωπα και στο βάθος βλέπουμε το χωριό Βαρυπατάδες της Κέρκυρας, όπου εκεί έλαβαν χώρα τα γυρίσματα.

Η επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρει:

Από τη σεναριογράφο και σκηνοθέτρια, Nia Vardalos, το παγκόσμιο φαινόμενο My Big Fat Greek Wedding επιστρέφει στις αίθουσες με μία ολοκαίνουργια περιπέτεια. Ακολουθήστε την οικογένεια Πορτοκάλος καθώς ταξιδεύει σε ένα οικογενειακό reunion στην Ελλάδα για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές. Ώπα!

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στην παραγωγή βρίσκεται ο Tom Hanks, αλλά και η σύζυγός του Rita Wilson, μαζί με τους Paul Brooks, Scott Niemeyer και Steven Shareshian.

Για την ιστορία, το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, καθώς με budget μόλις $6 εκατ. έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με $368.7 εκατομμύρια συγκομιδή στο box office. Έδωσε κιόλας στην Βαρντάλος την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Το sequel με τίτλο "Γάμος αλά Ελληνικά 2" (My Big  Fat Greek Wedding 2) έφερε επίσης $90.2 εκατ. στο box office με budget κοντά στα $18 εκατομμύρια, αλλά κατακεραυνώθηκε από κριτικούς και θεατές.

Το My Big Fat Greek Wedding 3 θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου.