Γάμος αλά Ελληνικά 3: Η Νία Βαρντάλος ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις περιοχές της Πλάκας και της Ραφήνας
22 Ιουνίου 2022 23:29
Γάμος αλά Ελληνικά 3: Η Νία Βαρντάλος ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σας είχαμε ενημερώσει πως τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 ξεκινούν σύντομα, αλλά τώρα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από -ποια άλλη- την σταρ και σεναριογράφο, Νία Βαρντάλος

Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram της για να ενημερώσει πως τα γυρίσματα ξεκίνησαν επίσημα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Πλάκα -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, αν και γνωρίζουμε ότι θα γίνουν γυρίσματα και στην Κέρκυρα. Επιφύλασσε όμως και μια ανακοίνωση καθώς η Νία Βαρντάλος σκηνοθετεί το threequel του My Big Fat Greek Wedding, όντας η πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα μετά το "I Hate Valentine's Day" του 2009. 

Δείτε το βίντεο της Νία Βαρντάλος

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Vardalos (@niavardalos)

H Νία Βαρντάλος ανέφερε επίσης ότι το My Big Fat Greek Wedding 3 θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Michael Constantine του ηθοποιού που υποδύθηκε τον -επί της οθόνης- πατέρα της, Gus Portocalos, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πέρυσι τον Αύγουστο. Στο cast αναμένεται να επιστρέψουν οι Gia Karides, Lainie Kazan και Louis Mandylor με τους οποίους φωτογραφήθηκε πρόσφατα. 

 

Το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, καθώς με budget μόλις $6 εκατ. έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με $368.7 εκατομμύρια συγκομιδή στο box office. Έδωσε κιόλας στην Βαρντάλος την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Το sequel με τίτλο "Γάμος αλά Ελληνικά 2" (My Big  Fat Greek Wedding 2) έφερε επίσης $90.2 εκατ. στο box office με budget κοντά στα $18 εκατομμύρια, χωρίς να κάνει την ίδια επιτυχία ενώ κατακεραυνώθηκε από κριτικούς και θεατές.