Μάθαμε πότε θα παίξει το Γάμος αλά Ελληνικά 3 στους κινηματογράφους

Τα γυρίσματα έγιναν στην Κέρκυρα
17 Φεβρουαρίου 2023 21:40
Μάθαμε πότε θα παίξει το Γάμος αλά Ελληνικά 3 στους κινηματογράφους

Το My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κέρκυρα, τον Αύγουστο του 2022 και μόλις τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες.

Αναλυτικότερα, όπως μεταφέρει το Collider, πλέον ξέρουμε πότε θα δείτε την 3η ταινία του επιτυχημένου franchise. Όπως αποκάλυψε η Nia Vardalos, η οποία είναι η σκηνοθέτρια και η πρωταγωνίστρια, το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Η Vardalos δήλωσε τα εξής:

Οι παραγωγοί με έριξαν στα βαθιά για αυτή τη συνέχεια, καθώς μου ανέθεσαν τη σκηνοθεσία της 3ης ταινίας. Γυρίσαμε την οικογενειακή επανένωση εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, κάτι που ήταν συναρπαστικό για όλους μας. Επιπλέον, φάγαμε δωρεάν.

Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα του Γάμος αλά Ελληνικά 3 στην Κέρκυρα

Την επίσημη ανακοίνωση του My Big Fat Greek Wedding 3 είχε κάνει παλιότερα η Nia Vardalos μέσα από το Instagram της. Μάλιστα η δημιουργός των ταινιών είχε κάνει κάλεσμα στην τοπική κοινωνία να συμμετέχει στην ταινία και οι κάτοικοι της Κέρκυρας είχαν ανταποκριθεί πολύ γρήγορα.

H Nia Vardalos είχε δηλώσει παλιότερα ότι το My Big Fat Greek Wedding 3 θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Michael Constantine του ηθοποιού που υποδύθηκε τον -επί της οθόνης- πατέρα της, Gus Portocalos, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021.

Το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία και ήταν υποψήφια για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου.

Το My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) θα παίξει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.