Γάμος αλά Ελληνικά 3: Το πρώτο trailer είναι εδώ με μουσική Αλκαίου από τη Eurovision!

Ωπα!
11 Μαΐου 2023 16:37
Γάμος αλά Ελληνικά 3: Το πρώτο trailer είναι εδώ με μουσική Αλκαίου από τη Eurovision!

Το πολυαναμενόμενο trailer για το My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) επιτέλους έφτασε, δίνοντας μια πρώτη γεύση από τη νέα αισθηματική κωμωδία που υπόσχεται πολύ γέλιο, αγάπη και οικογενειακό δράμα.

Συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο της ιστορίας ακολουθεί την Τούλα Πορτοκάλος (Nia Vardalos) και τον σύζυγό της Ίαν Μίλερ (John Corbett) καθώς ταξιδεύουν στην Ελλάδα με την έφηβη κόρη τους Paris (Elena Kampouris) για ένα reunion.

Το trailer, λοιπόν, δείχνει την οικογένεια Πορτοκάλος στα συνηθισμένα ξεκαρδιστικά καμώματά της, καθώς εξερευνούν τις ρίζες τους, συναναστρέφονται με τους ντόπιους και τιμούν την τελευταία επιθυμία του πατέρα της Τούλας. Στην ταινία επιστρέφουν επίσης αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως η θεία Βούλα (Andrea Martin), ο θείος Τάκης (Gerry Mendicino) και η ξαδέρφη Νίκη (Gia Carides).

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία του My Big Fat Greek Wedding 3 υπογράφει η Nia Vardalos, η οποία επίσης πρωταγωνίστησε και έγραψε την αρχική ταινία το 2002 και τη συνέχειά της το 2016.

Για την ιστορία, το πρώτο Γάμος Αλά Ελληνικά αποτέλεσε μια τεράστια παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία, καθώς με budget μόλις $6 εκατ. έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως με $368.7 εκατομμύρια συγκομιδή στο box office. Έδωσε κιόλας στην Βαρντάλος την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου. Το sequel με τίτλο "Γάμος αλά Ελληνικά 2" (My Big  Fat Greek Wedding 2) έφερε επίσης $90.2 εκατ. στο box office με budget κοντά στα $18 εκατομμύρια, αλλά κατακεραυνώθηκε από κριτικούς και θεατές. 

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο χωριό Βαρυπατάδες της Κέρκυρας. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε διάφορες backstage φωτογραφίες.

To My Big Fat Greek Wedding 3 (Γάμος αλά Ελληνικά 3) αναμένεται να καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το Σεπτέμβριο.