Ο Khaby Lame του TikTok μιλάει για το επόμενο βήμα της καριέρας του

Θέλει να κάνει ταινίες από μικρό παιδί
05 Ιουλίου 2023 21:49
Ο Khaby Lame του TikTok μιλάει για το επόμενο βήμα της καριέρας του

Ο πιο διάσημος TikToker του πλανήτη μιλάει για το επόμενο βήμα που θέλει να κάνει. Ο λόγος γίνεται για τον Khaby Lame, ο οποίος έδωσε μια νέα συνέντευξη στο Deadline και δήλωσε ότι από μικρό παιδί θέλει να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Πέρα από τα βίντεο στο TikTok που μετράνε εκατομμύρια προβολές κάθε φορά που ανεβάζει κάτι, ο διάσημος TikToker έχει μεγάλες βλέψεις και θέλει το επόμενό του βήμα να είναι ο κινηματογράφος.

Θέλω να φτιάξω ταινίες. Αυτός είναι ο κεντρικός σκοπός μου τώρα. Ήθελα να κάνω ταινίες από τότε που ήμουν μικρός. Να μεταφέρω συναισθήματα μέσω της ερμηνείας μου και να κάνω τους ανθρώπους να πιστέψουν σε κάτι.

Ο Lame βρισκόταν στα περασμένο Oscars και παραδέχτηκε ότι ήταν συγκλονισμένος που βρισκόταν ανάμεσα σε τόσους πολλούς θρύλους του κινηματογράφου.

Ήμουν σε φάση…ουάου, μια μέρα θέλω να βρίσκομαι και εγώ στη σκηνή των Oscars.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του Deadline τον ρώτησε εάν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος ηθοποιός που τον έχει εμπνεύσει, με εκείνον να λέει τον Will Smith και την ταινία The Pursuit of Happyness που κυκλοφόρησε το 2006.

Αυτή η ταινία διδάσκει ένα μάθημα για την επιμονή απέναντι στις αντιξοότητες και με βοήθησε πολύ.

Ο Khaby Lame μετράει περισσότερους από 161.3 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και έχει ξεπεράσει τις επίσης διάσημες Charli D’Amelio και Bella Poarch.

Ο Khabane "Khaby" Lame έγινε ευρέως γνωστός στον κόσμο μέσα από διάφορα βίντεο, στα οποία δεν μιλάει καθόλου και «τρολάρει» ουσιαστικά τα life hacks, δίνοντας πιο απλές λύσεις στους ανθρώπους. Εκείνος γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου του 2000 στην Σενεγάλη στη δυτική Αφρική.

Tags: