Τα Narnia του Netflix βρίσκονται στα χέρια της Greta Gerwig της ταινίας Barbie

Νέες πληροφορίες για τα reboot
03 Ιουλίου 2023 18:24
Τα Narnia του Netflix βρίσκονται στα χέρια της Greta Gerwig της ταινίας Barbie

Πάει καιρός από τότε που έγινε γνωστό ότι το Netflix θέλει να φέρει στη μικρή οθόνη το Chronicles of Narnia. Η streaming υπηρεσία έχει στα σκαριά νέες ταινίες, αλλά και τηλεοπτικές σειρές σε αυτό το σύμπαν και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που επικεντρώνονται στην Greta Gerwig.

Τον περασμένο Νοέμβριο σάς είχαμε ενημερώσει ότι η σκηνοθέτρια θα αναλάβει το Narnia, αλλά τώρα έγινε πιο ξεκάθαρος ο ρόλος της. Αναλυτικότερα, εκείνη θα καθίσει στην σκηνοθετική καρέκλα και παράλληλα θα γράψει και το σενάριο για δύο ταινίες. Ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε από ποιον τόμο θα αντλούν έμπνευση αυτές οι ταινίες.

Όπως φαίνεται, η Greta Gerwig είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα μετά τη σκηνοθεσία της στην ταινία Barbie, αφού όπως μεταφέρει το Newyorker, η διάσημη δημιουργός θα μπει για τα καλά στο σύμπαν του Narnia. Η Gerwig έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το οσκαρικό Lady Bird, ενώ τώρα σκηνοθετεί το Barbie με την Margot Robbie που θα παίξει στους κινηματογράφους μέσα στον Ιούλιο. Επίσης, βρισκόταν και στο live-action remake του Snow White που θα δείτε από την Disney κάποια στιγμή μέσα στο 2024.

Το 2018 ανακοινώθηκε ότι το Netflix έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την εταιρία C.S. Lewis Company για τα δικαιώματα του Narnia, με τον Matthew Aldrich να γράφει και να επιβλέπει όλα τα projects που θα έρθουν. Οι Mark Gordan, Douglas Gresham και Vincent Sieber θα είναι οι παραγωγοί των ταινιών και σειρών. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλει να κάνει το Netflix και από ποια σημεία των βιβλίων τα εμπνευστεί για τα projects που έχει στα σκαριά.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, τα βιβλία Chronicles of Narnia (Tα Χρονικά της Νάρνια) γράφτηκαν από τον C.S. Lewis (Κλάιβ Στέιπλς Λιούις) με 7 συνολικούς τόμους. Όσο για τις ταινίες, το 2005 η Disney είχε αναλάβει την πρώτη τους live-action διασκευή με το The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe, ενώ το 2008 ακολουθήσε το The Chronicles of Narnia: Prince Caspian. Το 2010 και με τη Disney να είχε πάρει τις αποστάσεις της από το franchise, έχοντας δει ότι εμπορικά κατρακύλησαν, η Walden Media και 20th Century Fox έφεραν στην μεγάλη οθόνη το 3ο βιβλίο, με τίτλο The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.