Τα Batman του Christopher Nolan έρχονται στους κινηματογράφους της Ελλάδας με καλύτερη εικόνα

Επίσημη ανακοίνωση από τα Village
30 Ιουνίου 2023 14:43
Τα Batman του Christopher Nolan έρχονται στους κινηματογράφους της Ελλάδας με καλύτερη εικόνα

Τα Village αποκάλυψαν ότι οι επόμενες ταινίες που θα επανέρθουν στους κινηματογράφους μέσα από την κατηγορία “Epic Movie Nights” είναι τα Batman του Christopher Nolan με τον Christian Bale.

Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε για ακόμη μια φορά το Batman Begins, το The Dark Knight, αλλά και το The Dark Knight Rises. Όπως αναφέρει η εταιρία, πρόκειται για ειδικές προβολές με νέες εκδόσεις και extended υλικό, που έρχονται με καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας.

Πότε και για πόσο διάστημα θα παίζουν στα Village;

  • Batman Begins - (επανέκδοση/2005) από 13 έως και 19 Ιουλίου.
  • The Dark Knight - Ο Σκοτεινός Ιππότης (επανέκδοση/2008) από 20 έως και 26 Ιουλίου
  • The Dark Knight Rises - (επανέκδοση/2012) από 27 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου.
  •  

Η σύνοψη του Batman Begins λέει τα εξής:

Ο θρυλικός σκοτεινός ιππότης της DC Comics επιστρέφει. Αυτή τη φορά τη μάσκα του Μπάτμαν φοράει ο Christian Bale (American Psycho). Η ταινία πραγματεύεται το ξεκίνημα του σκοτεινού ήρωα Bruce Wayne και την απόκτηση της μυστικής του ταυτότητας. Ο Bruce σε μικρή ηλικία βλέπει τη δολοφονία των γονιών του και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Μεγαλώνοντας ταξιδεύει σε διάφορες χώρες με στόχο να νικήσει τους εσωτερικούς του δαίμονες και να εκπαιδευτεί στην αποκρυπτογράφηση και την αντιμετώπιση εγκληματιών. Όταν επιστρέφει στην πόλη του, την Gotham αποφασίζει να πολεμήσει το οργανωμένο έγκλημα που αναπτύσσεται ραγδαία.

Εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Christian Bale, Morgan Freeman, Michael Caine, Ken Watanabe, Katie Holmes, Cillian Murphy, Tom Wilkinson, Liam Neeson και Gary Oldman.

Η περίληψη του The Dark Knight λέει:

Ο "Σκοτεινός Ιππότης", το sequel του επιτυχημένου "Batman Begins", ενώνει και πάλι το σκηνοθέτη Christopher Nolan με τον Christian Bale, ο οποίος θα ενσαρκώσει για δεύτερη φορά τον μασκοφόρο εκδικητή και μεγιστάνα της Gotham, Batman (Bruce Wayne). Στη νέα ταινία, ο Batman θα βάλει ψηλότερα τον πήχη στον αγώνα για την πάταξη του εγκλήματος. Με την βοήθεια του Υπαρχηγού James Gordon και του εισαγγελέα, θα επιχειρήσει να διαλύσει τις εναπομένουσες εγκληματικές οργανώσεις που μαστίζουν την πόλη. Η συνεργασία αποδεικνύεται αποτελεσματική, αλλά σύντομα, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα ανερχόμενο εγκληματικό μυαλό, γνωστό στους τρομοκρατημένους κατοίκους της Gotham, ως Joker.

Πρωταγωνιστούν: Christian Bale, Nestor Carbonell, Morgan Freeman, Michael Caine, Cillian Murphy, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal, Monique Gabriela Curnen και Gary Oldman.

Η πλοκή του The Dark Knight Rises αναφέρει:

Η εμφάνιση του Bane, ενός τρομοκράτη που σπέρνει το χάος στην Gotham, αναγκάζει τον αποσυρμένο εδώ και χρόνια από τη δράση Batman να αναλάβει γι' ακόμη μία φορά δράση.

Παίζουν: Christian Bale, Nestor Carbonell, Burn Gorman, Marion Cotillard, Morgan Freeman, Michael Caine, Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Alon Aboutboul, Matthew Modine, Ben Mendelsohn και Gary Oldman.

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: