Alan Ritchson: Ο ηθοποιός που θέλει να παίξει τον Batman

Το δήλωσε για ακόμη μια φορά
07 Απριλίου 2024 19:02
Alan Ritchson: Ο ηθοποιός που θέλει να παίξει τον Batman

Ένας γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει γίνει αρκετά γνωστός τα τελευταία χρόνια μέσα από την τηλεοπτική σειρά Reacher της Amazon, δήλωσε για ακόμη μια φορά, ότι θέλει να παίξει τον Batman.

Ο λόγος γίνεται φυσικά για τον Alan Ritchson, τον 41χρονο Αμερικανό ηθοποιό των Fast X, Reacher και Ordinary Angels, ο οποίος έδωσε μία νέα συνέντευξη και μεταξύ άλλων εκμυστηρεύτηκε ξανά ότι θα έπαιζε άνετα το ρόλο του Batman. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δήλωσε κάτι τέτοιο, καθώς πολλές φορές στο παρελθόν του είχε γίνει η ίδια ερώτηση.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, ο ηθοποιός είπε τα εξής:

Θα ήθελα πολύ να παίξω τον Batman. Εντάξει τώρα; Το είπα! Θέλω να γίνω ο Bruce Wayne. Ακούστε πώς έχει η φάση του Batman: Ξέρεις ποια είναι η σούπερ δύναμή του; Η νοημοσύνη του. Φίλε, είναι ο πιο έξυπνος υπερήρωας που υπάρχει. Είναι εφευρετικός και έχει όλα τα gadget, αλλά είναι και εξαιρετικά έξυπνος. Θέλω να είμαι αυτός ο τύπος. Και επίσης να έχω μία σπηλιά με hyper-αυτοκίνητα, με σπορ αυτοκίνητα και φανταστικές μοτοσυκλέτες; Εννοείται!

Το γεγονός ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται να παίξω τον Batman είναι τιμή μου. Είναι ένας από τους πρώτους χαρακτήρες που ερωτεύτηκα από μικρό παιδί. Θυμάμαι ακόμα το μεγάλο, μακρύ πιστόλι του να βγαίνει από το παντελόνι του Joker, καθώς πάει να καταρρίψει το Batplane.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Alan Ritchson έχει μεγαλώσει αρκετά το όνομά του τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ, αφού εκτός από την υποκριτική του στο Fast X με τον Vin Diesel, έχει γνωρίσει και μεγάλη επιτυχία στην τηλεοπτική σειρά Reacher του Prime Video, η οποία σειρά μετράει ήδη δύο σεζόν. Ο ηθοποιός έχει δανείσει τη φωνή του στο Teenage Mutant Ninja Turtles, αφού υποδυόταν τον Raphael, ενώ πριν από χρόνια είχε παίξει και στο The Hunter Games.

Πώς θα σας φαινόταν εσάς ο Alan Ritchson ως Batman; Πείτε μας στα σχόλια!